Türk bilgisayar ÅŸirketinin baÅŸarısı

Güncelleme Tarihi:

Türk bilgisayar şirketinin başarısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2001 13:55

ABD`nin Chicago kentindeki Asena Bilgisayar şirketi, Yahoo`dan sonra, internetin en büyük müzayede sitesi eBay`da da elektronik dalında lider firmalar arasına girdi. eBay, birlikte çalıştığı başarılı firmalara verdiği "Star" sertifikasını Asena Bilgisayar'a gönderdi.

Haberin Devamı

Ayda en az 25 bin dolarlık satış yapan ve müşterilerin büyük güven beslediği firmaları ödüllendiren "Star" sertifikası, Asena Bilgisayar firmasına yüksek satış rakamı ve yüzde 98`lik müşteri güvenirliliği nedeniyle verildi.

YUNANİSTAN`DAN İZLANDA`YA KADAR MÜŞTERİSİ VAR

Pazarladığı malları müşterilere en kısa zamanda göndermeyi hedef alan firma, Yunanistan`dan Ä°zlanda`ya kadar birçok ülkeye mal teslim ediyor.Â
Asena Bilgisayar`ın eBay`da ve kendi internet satış sitesi Asenashop.com`da yaptığı aylık satışın toplamı ayda 350 bin dolara ulaşıyor.

Firma, ÅŸimdiye kadar Yunanistan, Macaristan, Hollanda, Ä°zlanda, Avustralya, Guam, Endenozya,ÂÄ°rlanda, Mısır, Tayvan, Tayland, Fransa,Almanya, Brezilya, Kanada, Meksika, Türkiye, Danimarka, Japonya, Honolulu, Ä°skoçya, Belçika, Ä°sviçre ve Filipinler`e mal teslim etti.


Asenashop.com`ı dünyanın dört bir tarafına mal satan bir site haline getirmeye başladıklarını belirten 25 yaşındaki Ahmet Keskes,
"10 kişilik bir ekibimiz var. Ekibimizin 9`u Türk biri Amerikalı. Başarımız, sistemli çalışmamızdan kaynaklanıyor. Asenashop.com 9 dilde hizmet veriyor. Giderek daha fazla dilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bize çeşitli ülkelerden gelen e-postalara o ülkelerin dilleri ile de cevap verebiliyoruz. Bu yüzden müşterilerimizyüzde yüz tatmin oluyor. Başarımızın bir sırrı da, müşterilerimizin bize telefonla ulaşabilmeleri. Amerika`daki çoğu internet firması müşterilerine canlı olarak hizmet veremiyor. Bizi arayan her müşterimiz, tam güvenirlilik içinde siparişini verebiliyor" dedi.

Asena Bilgisayar'ın web sitesi:
http://www.asenashop.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!