Turizm sektörünün önemli isimlerinden Cem Kınay kaza geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Turizm sektörünün önemli isimlerinden Cem Kınay kaza geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2019 16:20

Turizm sektörünün önemli ismi ve motosiklet tutkunu 61 yaşındaki Cem Kınay, motosikletiyle trafik kazası geçirdi. Vücudunda birçok kırık bulunan Kınay'ın hayati tehlikeyi atlattığı ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Türk turizminde ‘her şey dahil’ sistemini başlatan turizm sektörünün en önemli isimlerinden Dr. Cem Kınay, Ankara - Nevşehir yolunda motosiklet kazası geçirdi.

Yerdeki su birikintisi nedeniyle dengesini kaybeden Kınay, yaklaşık 50 metre sürüklendi. Yoldan geçenler kazayı fark ederek sağlık ekiplerine haber verdi. Kınay, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındı.

Hurriyet.com.tr'ye konuşan Elif Dağdeviren, eşi Cem Kınay'ın hayati tehlikeyi atlattığını ancak vücudunda birçok kırığın bulunduğu söyledi. Kınay'ın Pazartesi günü İstanbul'a sevk edilmesi bekleniyor.




Turizm sektörünün önemli isimlerinden Cem Kınay kaza geçirdi

CEM KINAY

Haberin Devamı

1958 İstanbul doğumlu olan Cem Kınay, Avusturya Lisesi’nin ardından Viyana Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Magic Life Hotels zinciri kurucusu olup, bir dönem Rixos Hotel grubunda yönetiminde bulunan Dr. Cem Kınay hali hazırda aile işletmesi olan Sheraton İstanbul Maslak'ta İcra Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Avusturya'da “Yılın Adamı” seçilen Kınay, “Avusturya Devleti Onur Payesi ve Madalyası" sahibidir. Cem Kınay, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!