Türel'den AKP raporuna yorum yok

Güncelleme Tarihi:

Türelden AKP raporuna yorum yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2009 17:58

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı AKP'li Menderes Türel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan seçim sonucu raporunda Antalya'da alınan yengilginin nedeninin kendisi ve il yönetiminin halktan kopuk olmasına bağlanması hakkında konuşmayacağını söyledi.

Türel, “Benim bu konuda en ufak bir şey söylemem doğru olmaz” derken, İl Başkanı Hüseyin Samani “Antalya'nın bütün sokaklarında başı dik gezebilecek yegane parti AKP'dir” dedi.

AKP kurmayları tarafından hazırlanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan raporda, Antalya'da yenilginin nedeninin, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ve İl Yönetimi'nin halktan kopuk olmasından, yapılan hizmetlerin geniş kitlelere yeterince anlatılamamasından kaynaklandığı kaydedildi. Konuyla ilgili DHA muhabirinin sorusunu yanıtlayan Menderes Türel, bu konuda konuşmayacağını söyledi, “Benim bu konuda en ufak bir şey söylemem doğru olmaz” dedi.

AKP İl Başkanı Hüseyin Samani ise partisinin Antalya'da 19 ilçede İl Genel Meclisi'nde birinci parti olduğunu söyledi. 75 kişilik İl Genel Meclisi'nde 32 üyeyle en kalabalık parti grubunu oluşturduklarını kaydeden Samani, “Genel anlamda Antalya'da çok anormal bir durum söz konusu değil” dedi. İl Başkanı Samani, “Antalya'nın bütün sokaklarında başı dik gezebilecek yegane parti AKP'dir. Seçim döneminde rakiplerimiz Antalya'da bizden önceki dönemde yaptıklarını referans göstererek seçim çalışması yürütmedi. Hep iftira, karalama” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!