Tuğçe'nin kardeşi: Gitme baba

Güncelleme Tarihi:

Tuğçenin kardeşi: Gitme baba
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 11:15

Adana'da 28 yerinden bıçaklanarak öldürülen genç kızın kardeşi, Vali İlhan Atış'tan, babasına, yurt dışına gitmemesi için iş istedi. Tuğçe'nin 17 yaşındaki kardeşi Gizem Vali Atış'a "Ne olur ona iş verin, yeniden gitmesin' dedi.

Haberin Devamı

Adana'da 28 yerinden bıçaklanarak öldürülen genç kızın kardeşi, Vali İlhan Atış'tan, babasına, yurt dışına gitmemesi için iş istedi.

Adana Valisi İlhan Atış, 28 yerinden bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Tuğçe Anlaş'ın Hürriyet Mahallesindeki evine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Beraberinde Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi ve İl Emniyet Müdürü Salih Kesmez ile eve gelen Atış, baba Ergün Anlaş'a taziyelerini aktardı.

Baba Anlaş, yaşadıkları acının tarif edilemez olduğunu belirterek, Adana Emniyet Müdürlüğü yetkililerine, olayı kısa sürede aydınlattıkları için teşekkür etti.

Bu arada, talihsiz Tuğçe'nin kardeşi Gizem (17), Vali Atış'tan, Dubai'de çalışan babasının yeniden yurt dışına gitmemesi için iş istedi. Olay sırasında babasının yurt dışında olduğunu anımsatan Gizem, “Belki babam Türkiye'de olsa başımıza bunlar gelmezdi, ne olur ona bir iş verin, yeniden gitmesin” dedi. Vali Atış da konuyla ilgileneceği sözünü verdi.

Atış ve beraberindekiler okunan duanın ardından evden ayrıldı.

Tuğçe Anlaş, 30 Kasımda Seyhan Barajı ÇEAŞ Hidroelektrik Santrali Yüreğir kıyısındaki kayalıklarda 28 yerinden bıçaklanarak, öldürülmüş bulunmuştu.

Anlaş'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan eski erkek arkadaşı M.E. (17) olayın ardından gerçekleştirilen soruşturma sonucunda tutuklanmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!