TuÄŸba Özay'ın bilinen aÅŸkları

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Özayın bilinen aşkları
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 08, 2007 17:58

Tuğba Özay'ın şimdiye kadar inkar ettiği, fakat yakalandığı sevgilileri

Tuğba Özayın bilinen aşkları
Baran Süzer

Tuğba Özay'ın bilinen aşkları

Haberin Devamı

Süzer Holding'in veliahtı Baran Süzer ile yaklaşık 3 yıl ilişki yaşadı. Sosyete ile arasını bu sayede sıcak tutmaya çalıştı ama başaramadı. İstanbul'un gözde eğlence mekanı olan Şamdan'da Baran Süzer'i eski manken yeni şarkıcı Ebru Destan ile samimi görünce, Baran'ı merdivenlerin yanına çağırır. Tartışmaya başlayınca Baran Süzer'e yumruk sallar, yumruğu Süzer'in omzuna gelir merdivenlerden düşer. Daha sonra sevgilisi Baran'ı diğer meslektaşı olan, tost kahramaı Çağla Şikel'e kaptırır.





İlk kez Bodrum'da yakayı ele verir

Muğla’nın Bodrum İlçesi Gümbet Beldesi’nde yüzen diskoda aynı anda eğlenen yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Kürşat Yılmaz ile manken Tuğba Özay gözaltına alınır. Gümbet’te yüzen disko Bodrum Night Club’la denize açılan KürŞat Yılmaz ve 15 adamı, eğlence dönüŞü otoparktaki araçlarına gittikleri sırada Gümbet Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınır.
İfadesi alınan Tuğba Özay, daha sonra serbest bırakılır.

Haberin Devamı

Bu olaydan sonra Tuğba Özay'ın Kürşat Yılmaz ile aşk yaşadığı haberleri konuşulur. Özay bu söylentileri yalanlar kesinlikle aşk yaşamıyorum der.

Tuğba Özayın bilinen aşkları
Tuğba Özay
Tuğba Özayın bilinen aşkları
Kürşat Yılmaz
Kürşat Yılmaz Özay'ın evinde yakalanır

Uzun süredir aranan yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Kürşat Yılmaz'ın telefonlarını savcılık izniyle dinlemeye alan polis, bu kişinin manken Tuğba Özay ile görüştüğünü tespit eder. Takibi sürdüren Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yılmaz'ın, ünlü mankenin Çengelköy'deki evine gittiğini belirler. Eve operasyon düzenleyen polis, Yılmaz ve şoförü Zekeriya Kasarcı ile Tuğba Özay'ı gözaltına alır. Yılmaz ile arasında gönül ilişkisi bulunduğu ileri sürülen ünlü mankenin, yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındığı basına  bildirilir.

Haberin Devamı
 Aşk yaşadığını kabul eder

Çok büyük bir çelişki yaşadığını söyledi. "Yüreğime kilit vurduğum yerde beynime, beynime kilit vurduğum yerde yüreğime kilit vuramadım. İster inanın ister inanmayın ama gerçekten ben onun adını daha önce hiç duymamıştım. O kesimden kimseyi de tanımam, bilmem. Daha sonraki zamanda tabii ki kendisini tanıdım, düşüncelerini de öğrendim. Ama sevdim. Bir bayan olarak aşkın acısını en ağır şekilde yaşadım" diyerek, daha önce inkar ettiği aşka sahip çıkar.

Kendisi CHP'Lİ Kürşat Yılmaz Ülkücü

Ülkücü Kürşat Yılmaz'la bir ilişkisi oldu. Birlikte yakalandı hakkında 'çeteye yardım ve yataklık' suçundan dava açıldı. CHP'li olup bir ülkücü ile bir arada oldu.

Kürşat Yılmaz ile nasıl tanıştı

 Tanışması bir dizi projesi sayesinde olmuş Kürşat Yılmaz'ın produksiyon şirketinden Özay'ı istediklerini belirtmişler. Menajeriyle gittiği toplantı sonrasında tanışmış. Daha sonraki zamanda arkadaşlığı olmuş. Bir aşk yaşadıklarını itiraf etti. Özay, o olayı (polisin Kürşat Yılmaz'ı Özay'ın evinde yakalaması hadisesi) yaşadığı zaman da kendisiyle görüşmüyormuş. Çok uzun süredir arkadaşlıkları bitmişt. Yılmaz  konuşmak amacıyla Özay'a gelmek istemiş

Bu çelişkiye ailesi nasıl yaklaştı?

Ailesi  açısından da çok büyük bir çelişkiymiş. Düşünceleri açısında da büyük çelişkiymiş. Dışarısı en azından böyle düşünecekti ve en ağır şekilde eleştirecekti. Bunu da biliyormuş. CHP Partisi bu konuda kendisine şöyle destek çıkmış. ' Bu tamamen masumane bir arkadaşlık. Çünkü herkesin herkesle arkadaşlığı, ilişkisi olabilir' Özay, "önemli olan bunun boyutudur. Ben bu insanla gasp yapmadım, adam öldürmedim, uyuşturucu kullanmadım ve herhangi bir ahlaksızlığın içine girmedim. Ben bir arkadaşlık yaşadım, bunun bedelini en ağır şekilde zaten ödedim"

Sevgilisi havuza atar

"Sevgilim beni havuza attı ve dört saat oradan çıkamadım. Gerçi yaptıktan sonra benden daha çok üzüldü. Ben de onu tuvalete kilitlemiştim" diyen Özay'ın, hangi sevgilisi tarafından havuza atıldığı muallakta kalır. Hernekadar dedikodu kulisleri bunu Baran Süzer, olduğunu iddia etsede. 

Tuğba Özay'ın telefon kayıtları

Konya'da kurulu Endüstri Holding'in yağmalanmasıyla ilgili soruşturma kapsamında hazırlanan fezlekede, manken Tuğba Özay'ın, Kürşat Yılmaz'ın lideri olduğu iddia edilen suç örgütünün Ankara sorumlusu olduğu öne sürülen Fuat Bekir Duyanoğlu ile yaptığı telefon görüşmelerine de yer verilir. Özay ile Duyanoğlu arasında 10 Şubat 2005'te saat 16.58'de yapılan görüşme kayıtlarda şöyle yer aldı:

İşte o görüşme
T.Ö: Yarım saate kadar Mahmut havaalanında.
F.B.D: Ya niye?
T.Ö: Herhalde bir şey söyleyecek sana.
F.B.D: Ne söyleyecek yahu bana? Gece sabaha kadar yol geldik, ölüyorduk.
T.Ö: Ne alakası var, kimden bahsediyorsun sen.
F.B.D: Abiden bahsediyorum, biz cenazede değil miydik? Apar topar oradan yola çıktık.
T.Ö: Silahlı bir saldırıya uğrarsanız eğer bilin ki benim üzerimde de silah var. Ateş edene ederim. Biliyor musunuz valla bana "hızlı Tubiş" diyorlar. Haberin olsun, bilginize sunulur.
F.B.D: Bana bak, bana da "hızlı Fufiş" diyorlar.

Yeni aşkı iş adamı Akın Büyükoğlu

Tuğba Özay yaklaşık bir yıldır basından sakladığı sevgilisi Akın Büyükoğlu, ile Abant'a tatile gider. Kaldıkları mekanın bar'ına eğlenmeye giden çiftin, eğlenceleri güzel başlar. İlerleyen dakikalarda aralarında tartışma çıkar ve olay büyür. Şiddetli kavgaya tutuşmaya başlarlar.

Çevredekiler müdahale etti 

Tartışmanın şiddeti gittikçe artınca, Tuğba Özay ve Akın Büyükoğlu itişip kakışmaya başlarlar. Kavga sırasında kontrollerini iyice kaybeden çiftin oturduğu masadaki tabaklar kırıldı. Gece kulübünde eğlenmeye gelenler, aniden parlayan kavganın ilk şaşkınlığını üzerlerinden attıktan sonra çiftt'e müdahale ederler.. Bunun üzerine Özay ve Büyükoğlu, mekandan apar topar ayrılır.

Haberin Devamı

Özay bu aşkını da yalanlar

Çıkan bu haberlere Özay "basın kafasına göre haber yapıyor, ben kesinlikle o kişiyi tanımam "der. Fakat bu haberlerden en fazla 10 gün sonra ciddi olaylar gelişir

Akmerkez'de silahlı çatışma

Tuğba Özay iddia'lara göre son dönemlerde çok sık kavga ettiği sevgilisi Akın Büyükoğlu isimli işadamından ayrılmaya karar verir. Bunun üzerine Büyükoğlu, Özay’ı arayarak, “Benden ayrılırsan seni pişman ederim. Bunun bedelini ağır ödersin'' diye tehdit eder. İstanbul dışında olan Özay, Yaşar Öz’ün adamı olduğu iddia edilen Cabbar Kibaroğlu’dan yardım ister.

Özay’ın Kibaroğlu’nu telefonla arayarak “ Akın’ın bana zarar vermesinden korkuyorum. Sen araya girip onu ikna et'' dediği öne sürülür. Kibaroğlu, Özay’ın bu telefonundan sonra sevgilisi Akın Büyükoğlu’nu arar. Büyükoğlu ve Kibaroğlu Akmerkez’de buluşmaya karar verir. Adamları ile Akmerkez Rezidans kısmındaki Atilla Domaniç’in emlak ofisine gelen iki grup, özel güvenlik görevlilerine “Biz Domaniç’in yakınlarıyız'' diyerek silahlarını teslim etmez.

Haberin Devamı

Çete lideri YaÅŸar Öz, 9 aydır takibe alınmıştı. Ayrıldığı sevgilisinin tehtidi üzerine telefon edip Öz’den yardım isteyen Özay’ın bu ricası, çatışmayla sona erer. Bir adamı vurulan YaÅŸar Öz intikam amacıyla Bursa’ya tetikçi yollayınca, operasyon için düğmeye basılır.Â

Tuğba Özay'ın telefonu yakalatır.

Tuğba Özayın bilinen aşkları
Yaşar Öz
YAŞAR Öz’ün Antalya'da yakalanmasıyla sona eren operasyonun ilk adımı, 9 ay önce Antalya ve İstanbul’dan 7 işadamının şikayeti üzerine atılır. Bu işadamları, Lara’da mobilya mağazası olarak kullanılan binanın 3. katında Yaşar Öz’e ait kumarhanede borçlandırıldıklarını, yüklü rakamları ödeyemeyince Öz’ün adamları tarafından kaçırılıp işkence gördüklerini ve zorla çek-senet imzaladıklarını anlatır. Bu ifadeler üzerine, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Öz ve adamlarını teknik takibe aldırdı. 9 aydır telefonları dinlenen Öz ve adamları, manken Tuğba Özay'ın, ayrılmak istediği sevgilisi Akın Büyükoğlu’ndan kurtulmak için telefon açıp yardım istemesi üzerine harekete geçti. Özay, "Ondan ayrılırsam bedelini ağır ödeteceğini söylüyor" diyerek Yaşar Öz’den ricada bulunmuştu.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!