TÜBİTAK 94 personel alımı yapacak! Başvuru şartları ve branş dağılımı belli oldu

Güncelleme Tarihi:

TÜBİTAK 94 personel alımı yapacak Başvuru şartları ve branş dağılımı belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2019 08:18

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) kendi bünyesindeki farklı birimlere, çeşitli branşlarda personel istihdamı yapacak. Personel istihdamı kapsamında; SAGE'ye 86, UME'ye 4, TÜBİTAK UZAY'a 1, TÜBİTAK MAM'a 3 personel alımı yapılacak. İşte, TÜBİTAK'a yapılacak personel alımına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) birimlerinden Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsünde (SAGE) 86 proje personeli, Ulusal Metroloji Enstitüsünde (TÜBİTAK UME) 4, Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsünde 1 (TÜBİTAK UZAY) ve Marmara Araştırma Merkezinde (TÜBİTAK MAM) 3 destek personeli istihdam edilecek.

TÜBİTAK Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, SAGE bünyesinde görev yapmak üzere araştırmacı, teknisyen ve teknik destek personeli olmak üzere 86 proje personeli alınacak. Bu ilan için son başvuru tarihi 6 Mayıs olarak belirlendi.

TÜBİTAK UME'ye 4, TÜBİTAK UZAY'a 1, TÜBİTAK MAM'a da 3 personel alımı yapılacak. Teknik ve destek personeli istihdamını kapsayan ilan için 19 Nisan'a kadar başvuruda bulunulabilecek. Söz konusu alımlara ilişkin diğer detayları, TÜBİTAK'ı resmi internet sitesinde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!