TUBİTAK 88 personel alımı yapacak… Başvurular nasıl yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

TUBİTAK 88 personel alımı yapacak… Başvurular nasıl yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 17:12

TUBİTAK, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi sayfası üzerinden yayımladığı ilanla farklı branşlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Toplamda 88 personeli bünyesinde istihdam edecek olan TUBİTAK, personel alımı başvurularını ilişkin bilgilere de ilanda yer verdi. İşte TUBİTAK personel alımı süreciyle ilgili detaylar!

Haberin Devamı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden farklı branşlar için personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre, Teknolojileri Araştırma Enstitüsü 10 Yazılım Geliştirme Uzmanı alacak. Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü birimine ise, 33 Yazılım Tasarım ve Geliştirilmesi için Personel, 30 Elektronik Tasarım ve Geliştirilmesi için personel, 6 Kriptografik Algoritma ve Protokol Tasarım ve Gerçekleme alanınd personel, 3 Yazılım Tasarım ve Geliştirilmesinde personel, 6 Proje Destek Faaliyetlerinde olmak üzere 88 personel alımı yapılacak.

TUBİTAK Bilgem’in resmi adresi "www.bilgem.tubitak.gov.tr" üzerinden gerçekleştirilecek olan TUBİTAK personel alımı başvuruları 20 Temmuz’a kadar devam edecek. Adayların başvuru yapabilmesi için "İş Başvuru Sistemine" kayıt olması gerekiyor. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi ve referans kodu seçilerek başvuru yapılması zorunludur). İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir.

Haberin Devamı

YAZILIM TEKNOLOJİLERİ BAŞVURU İLANI İÇİN TIKLAYIN
ULUSAL ELEKTRONİK VE KRİPTOLOJİ ENSTİTÜSÜ BAŞVURU İLANI İÇİN TIKLAYIN

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!