Tuba Büyüküstün tartacak

Güncelleme Tarihi:

Tuba Büyüküstün tartacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2010 19:39

Son dönemin en popüler oyuncularından Tuba Büyüküstün, iş dünyasında da emin adımlarla ilerliyor.

Haberin Devamı

TUBA BÜYÜKÜSTÜN FOTOĞRAFLARI

Milliyet gazetesi'nden Serkan Arman'ın yazısında yer verdiği haberde Büyüküstün, kendi şirketini kurdu. Bu hafta ‘İstron Elektronik Teknolojileri’ adlı şirketini  kuran Büyüküstün, bir saç telinden TIR’a kadar çok çeşitli ağırlıkları tartan hassas teraziler, tartılar, basküller ve kantarları satışa sunacak.

Büyüküstün’ün, babası Serdar Büyüküstün ve annesi Handan Büyüküstün’le birlikte Baykon adlı bir tartı aletleri şirketi daha var. Yeni şirketle işlerini daha da büyüten Büyüküstün ailesinin merkezi Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunuyor. Burada Baykon ve İstron markalarının yanı sıra diğer ünlü yabancı endüstriyel tartı aletleri de satışa sunuluyor.

Arap dünyası peşinde

Arap dünyasındaki Türk dizisi furyasını ilk başlatan ‘Ihlamurlar Altında’ dizisiyle yıldızı parlayan ve ‘Asi’ dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Tuba Büyüküstün, yeni dizisi ‘Gönülçelen’de ise bir Roman kızını canlandırıyor. Büyüküstün’ün popülaritesinin çok yoğun olduğu Arap dünyasında fotoğraflarının ve haberlerinin takip edildiği bir fan kulübü var. Son olarak bir fan kulüp de Romanya’da açıldı.

Büyüküstün tartı işinde de yurtdışına açılmış durumda. Kazakistan’ın Aktau havalimanında Baykon’un 17 adet bavul ve kargo terazisi kullanılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!