TRT Genel Müdürlüğü için seçim süreci başladı

Güncelleme Tarihi:

TRT Genel Müdürlüğü için seçim süreci başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2007 10:01

TRT genel müdürlüğü için seçim süreci başladı. Aday başvuruları, 9 Kasım Cuma gününe kadar yapılabilecek.

Haberin Devamı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), TRT Genel Müdürlüğü seçim sürecine ilişkin ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Üst Kurul'un dünkü toplantısında alınan karar gereği, 3984 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları Hakkında Kanun'un amir hükümleri gereğince boş bulunan TRT Genel Müdürlüğü için aday başvuruları bugünden itibaren başlatıldı. Başvurular, 9 Kasım 2007 Cuma günü saat 18.00'e kadar 15 günlük süre içinde yapılacak.

2954 sayılı Türkiye Radyo ve Televizyon Kanunu'nun 13. maddesinde belirtilen şartları taşıyan adaylar, belirtilen süre içerisinde, belgeleriyle birlikte RTÜK Personel Dairesi Başkanlığı Bilkent Plaza B-2 Blok Bilkent/Ankara adresine süresi içinde posta ile veya şahsen başvuruda bulunabilecek.

Haberin Devamı

Eksik veya usulüne uygun olarak hazırlanmayan belgeyle yapılan müracaatlar ile postada meydana gelen gecikmelerde başvurular dikkate alınmayacak. Başvuru tarihi olarak, müracaat dilekçesi ve eklerinin, Üst Kurul evrakına giriş tarihi esas alınacak.

Adaylardan belge olarak, başvuru dilekçesi (adres ve irtibat telefonu da yer alacak), özgeçmiş (temayüz ettiği branşı belirterek), noter tasdikli nüfus cüzdan örneği ile tahsil belgesi, adli sicil belgesi ve son 3 yıl içerisinde herhangi bir siyasi partiye üye veya herhangi bir siyasi partiden aday olmadıklarına dair yazılı beyan isteniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!