Trakya'da sağanak uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Trakyada sağanak uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 15:29

DEVLET Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nin yer aldığı Trakya Bölgesi’nde bugün ve yarın kuvvetli sağanak yağış görülecek. Valilikler su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

Tekirdağ Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Silivri çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağmur yağışı etkili olacak. Kısa süreli sağanak yağışla birlikte rüzgar ve dolu yağışının da beklendiği bölgedeki vatandaşların su baskınları, rüzgar, yıldırım düşmeleri ve dolu yağışlarına karşı dikkatli olması istendi.

3 GÜN YAĞMUR VAR

Meteoroloji verilerine göre, Trakya’da 3 gün sağanak yağmur görülecek. Edirne’de en düşük 16, en yüksek 28 derece olacak hava sıcaklığının yanı sıra bugün ve yarın kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Kırklareli’de hava sıcaklığının 17 ile 26 derece arasında olması beklenirken, aralıklarla gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Tekirdağ ve Silivri de hava sıcaklığı en düşük 18, en yüksek 28 derece olacak. Bu bölgede de aralıklarla sağanak yağmur yağışı bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!