Trafo taşıyan TIR üst geçide takıldı

Güncelleme Tarihi:

Trafo taşıyan TIR üst geçide takıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 07:59

BAKIRKÖY O-1 karayolunda, beton kalıp içerisindeki elektrik trafosunu taşıyan TIR, üst geçide takıldı. TIR’ın üzierindeki beton kalıp koparak seyir halindeki otomobilin üzerine düştü. Ölümden dönen ve bacağı kırılan otomobilin sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle 0-1 karayolunda trafik her iki yönde felç oldu.

Haberin Devamı

TIR ÜST GEÇİDE ÇARPTI / FOTO GALERİ

Ä°ÅžTE OLAY YERÄ°NDEN GÖRÃœNTÃœLER / WEB TV  Â

Kaza, saat 23.00 sıralarında Ä°ncirli Metrobüs Durağı'nda meydana geldi. Beton kalıp içerisindeki elektrik trafosunu taşıyan 81 DF 349 plakalı TIR, Avcılar yönünde giderken üst geçide takıldı. Beton kalıbın üst tarafı, çarpmanın etkisiyle koptu. Beton parçası, aynı istikamete giden Fikret Özdilek’in kullandığı 34 GE 1047 plakalı otomobilin üzerine düştü.                        Â

Kazayı gören sürücüler, araçlarını durdurarak otomobilde sıkışan Özdilek’in yardımına koştu. Otomobilden çıkartılan Özdilek, özel bir ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bacağı kırıldığı belirlenen Özdilek, tedaviye alındı.

Kaza sonrası trafik, Edirne ve Topkapı yönünde durma noktasına geldi. Olay yerine sevk edilen sağlık ve itfaiye ekipleri, trafik nedeniyle zor anlar yaşadı. Bir süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri otomobilin üzerine düşen beton parçasını, çekici yardımı otomobilin üzerinden indirildi. İtfaiyenin çalışmalarının ardından trafik yaklaşık 2 saat sonra normale döndü.

TIR sürücüsü ise ifadesi için gözaltına alındı.            Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!