Trafik Müdürü gitti

Güncelleme Tarihi:

Trafik Müdürü gitti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yılmaz'ın Antalya gezisinde kabak Trafik Müdürü'nün başında patladı.

ANAP lideri Mesut Yılmaz'ın geçtiğimiz hafta Antalya'ya yaptığı 2 günlük Antalya gezisi, Bölge Trafik Şube Müdürü Ergin İşler'in başına dert açtı. Gezinin ilk gününde yolu trafiğe kapatmadığı için zor durumda kalan İşler, ikinci gün Yılmaz'ın geçeceği Kemer-Antalya yolunu trafiğe kapatınca tepki çekti. Yolda saatlerce bekleyen vatandaşlar, arabasıyla geçerken Yılmaz'ı protesto edince Ergin İşler, Vali Ertuğrul Dokuzoğlu'nun hışmına uğradı.

SORUMLU CEZALANDIRILSIN

Protestoları gören Vali Dokuzoğlu, hemen Emniyet Müdürü Natık Canca'yı arayarak bu işin sorumlusunun cezalandırılmasını istedi. Bu emir üzerine, Antalya-Muğla il sınırından itibaren gezinin yol güvenliğinden sorumlu İşler bu görevden alındı. Boşalan görevi ise bizzat Emniyet Müdürü Canca üstmlendi.

CANCA'NIN AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Natık Canca, ‘‘Bizim haberimiz olmadan yolu kesmiş. Bu nedenle vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı. Ergin iyi bir polis. Ancak polislik başka, trafik polisliği başka. Ergin, trafikte yapamadı. Onu başarılı olacağı başka bir birimde görevlendireceğiz. Şimdilik arkadaşımız görevinin başında. Ancak önümüzdeki günlerde daha verimli olabileceği bir birime kaydırılacak’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!