Trafik kazası yapan futbolcu tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Trafik kazası yapan futbolcu tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 15:47

Gaziantep'te otomobiliyle çarptığı kişinin ölümüne neden olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un futbolcusu Ömer Yalçın tutuklandı.

Şıh Mehmet Koçyiğit (35), 18 Ağustos 2006 Cuma günü, Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırılan Şıh Mehmet Koçyiğit, yapılan müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayı soruşturan Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, otomobilden kaza yerine düşen tampon parçasının üzerindeki seri numarasından yola çıkarak otomobilin Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da top koşturan Ömer Yalçın'a ait olduğunu belirledi ve genç futbolcu gözaltına alındı.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen ve buradaki ifadesinde suçunu kabul ettiği öğrenilen Ömer Yalçın, işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

EŞİNİN KANININ YERDE KALMAMASINI İSTEDİ

Eşinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla bir kişinin gözaltına alındığını ve adliyeye götürüleceğini öğrenen Elif Koçyiğit, 2 çocuğuyla birlikte adliyeye geldi. Elif Koçyiğit'in Ömer Yalçın ile görüşme istemi polisler tarafından kabul edilmedi.
Bunun üzerine cumhuriyet savcısıyla görüşen Elif Koçyiğit, eşinin ölümü üzerine perişan olduklarını ifade ederek, “Kocamın kanı yerde kalmasın. 2 çocuk annesiyim ve 5 aylık hamileyim. Kocam 35 yaşındaydı, onunla bakkal işletiyorduk. Kocam ölünce ortada kaldık, babasız bu çocuklarım nasıl büyüyecek” dedi.

Bu arada, kaza yapan aracın hasar gören parçalarının, ilgili servis tarafından kazaya karışan aracın değil bir başka aracın plakası üzerine yazılarak değiştirildiğinin belirlendiği ifade eden yetkililer, servis hakkında da yasal işlem yapılacağını bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!