Trafik hiç bu kadar çıldırtmamıştı

Güncelleme Tarihi:

Trafik hiç bu kadar çıldırtmamıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2005 11:23

15 milyona yakın insanın yaşadığı İstanbul'da durma noktasına gelen trafik kabusa dönüştü.

Haberin Devamı

İstanbul'un dört bir yanını  "Farkettiniz mi, İstanbul hiç bu kadar yeşil olmamıştı", "Farkettiniz mi, İstanbul hiç bu kadar temiz olmamıştı" gibi afişlerle donatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a vatandaşlardan şu tepki geliyor: "Farkettiniz mi, İstanbul'da trafik hiç bu kadar çıldırtmamıştı".

İstanbul'un 350 noktasında yol, bakım ve onarım çalışması, İSKİ, İGDAŞ kazıları yapılıyor.  Tatilin bitmesi ve okulların açılmasıyla birlikte, trafik artık durma noktasına geldi. Hele bir de İstanbul'da hafta içi futbol maçı varsa, 15 dakikalık yere 2 hatta 3 saatte zor gidiyorsunuz.

Fenerbahçe'nin dün Kadıköy'de PSV ile Şampiyonlar Ligi maçı vardı. Ve bunun etkisiyle de birlikte, dün trafik keşmekeşi daha da arttı. İşten yorgun argın çıkan insanlar, evlerine gece yarısı varabildi.

Haberin Devamı

Bu sabah ta durum farklı değildi.  Saat 07.00'den itibaren, yağmurun da etkisiyle İstanbul'un her yerinde trafik tamemen durmuştu. Anadolu yakasındaki evlerinden çıkıp Avrupa yakasındaki iş yerlerine ulaşmaya çalışan milyonlarca İstanbullu yine saatlerce yollarda kaldı. Özellikle TEM otoyolunda durma noktasındaki trafik nedeniyle çalışanlar 2-2.5 saatte işyerlerine ulaşabildi.

 Trafikte yaşadıklarınızı anlatın  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!