Trafik canavarı bir aileyi yok etti

Güncelleme Tarihi:

Trafik canavarı bir aileyi yok etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2007 10:05

KEMERBURGAZ yolunda, ters yöne giren 2 otomoblilin sıkıştırdığı ailesiyle birlikte katıldıkları iftardan evine dönen sürücünün kontrolünden çıkan otomobil karşı şeride geçti, hızla ilerleyen harfiyat kamyonunun altına girdi. Kamyonla refüj arasına sıkışan otomobildeki 7 aylık hamile anne, eşi ve 2 kız çocuğundan oluşan 4 kişilik aileden kurtulan olmadı. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen otomobilde sıkışan cesetleri çıkarmak için saatlerce uğraşırken, olay yerine gelen ailenin yakınlarının feryatları yürek dağladı.

Haberin Devamı

FECİ KAZANIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaza dün saat 22.30 sıralarında Göktürk Köyü yakınlarında meydana geldi. Özel bir şirkette muhasebeci olan 30 yaşındaki Ali Ay, 7 aylık hamile eşi 28 yaşındaki Saliha Ay ile kızları 10 yaşındaki Büşra Ay ve 5 yaşındaki Beyza Ay, akrabalarında iftar yaptıktan sonra Göktürk Köyü’ndeki evlerine gitmek üzere 34 FA 835 plakalı otomobilleriyle yola çıktı. Ali Ay, Göktürk Köyü yönüne ilerlerken, kendisine doğru ters yönden 2 otomobilin geldiğini gördü. Ay, çarpmamak için direksiyonu kırınca kullandığı otomobil karşı yöne geçti. Bu arada İstanbul yönüne giden Mehmet Aydın’ın kullandığı 61 K 6364 plakalı harfiyat kamyonu, Ay ailesinin içinde bulunduğu otomobile çarparak sürükledi. Otomobil kamyonla refüj arasında sıkıştı. Ay ailesinin bütün fertleri otomobil içinde sıkışarak feci şekilde can verdi.

Haberin Devamı

AİLENİN YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Yoldan geçerken kazayı görenler, jandarma ve itfaiyeye haber verdi. İtfaiye kısa sürede olay yerine ulaştı, ancak cesetleri çıkarmak kolay olmadı. Uzun çalışmaların ardından otomobili altına alan kamyon vinçle kaldırıldı. Otomobil açığa alındıktan sonra parça parça kesilerek cesetler çıkarıldı. Çalışmalar sırasında kazayı haber alarak olay yerine gelen ailenin yakınları sinir krizleri geçirdi. Çevredekiler ve jandarma ekipleri sakinleştirmeye çalıştı ancak yetersiz olunca ambulansta sakinleştirici iğne yapıldı.

Ali Ay ile aynı şirkette çalışan bir kişi ise kazayı yoldan geçerken gördü. Ölenin arkadaşı ve arkadaşının ailesi olduğunu gören bu kişi saaterce gözyaşı döktü. Telefonla ailenin yakınlarına ulaşmaya çalıştı, acı haberi duyururken feryad etti.

Kamyon şoförü Mehmet Aydın gözaltına alındı. Kaza nedeniyle her iki yönde de kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Jandarmanın yaptığı incelemelrden sonra kamyon ve hurda yığınına dönen otomobil yoldan çekildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!