Trafiğin ünlü canavarları

Güncelleme Tarihi:

Trafiğin ünlü canavarları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'un tüm dünyada milyonlarca hayranı olan yıldızları arasında ada trafik canavarları var. Son model arabalarıyla hız yapan, şöhret sarhoşu, alkollü araç kullanan ve kazalara neden olan ünlüler, trafik polislerinin ve sürücülerin korkulu rüyası haline geldi. İngiliz sinema dergisi Empire, haziran sayısında ‘‘sürücülük dersinden sınıfta kalan’’ ünlülere yer verdi.

Dergiye göre Los Angeles trafiğinin en ünlü trafik canavarı, Türkiye'de de gösterilen ‘‘Evimiz Hollywood’’da (Beverly Hills 90210) dizisinin oyuncusu Jason Priestly. Trafik kazasında hayata veda eden James Dean'e şaşırtıcı derecede benzeyen Jason Pristly, sürücülükte de efsane aktörü aratmıyor. Porsche'siyle geçen aralık ayında Hollywood Hills'de bir telgraf direğine çarpan 31 yaşındaki ünlü aktör, kazada yara almazken, en yakın arkadaşı Chad Cook'un kolu kırıldı. Aşırı alkollü olarak araba kullanan oyuncunun ehliyetine 1 yıl süreyle el konuld ve 5 gün hapis cezasına çarptırıldı. Aktörün ayrıca 2 ay alkol tedavisi programına katılması kararlaştırıldı.

Michael Douglas'ın müstakbel eşi aktris Catherine Zeta Jones da trafik polislerinin tansiyonunu yükselten yıldızlardan. Kötü araç kullanan Zeta Jones, Kaliforniya'nın Pacific Palisades bölgesinde geçen yıl ağustos ayında, Range Rover otomobiliyle ağaca çarptı. Zeta Jones'un arkadaşı Petra von Oelffen'ın ayak bileği kırıldı.

ABD televizyonlarının ünlü yıldızı Halle Berry de Sunset Bulvarı'nda kırmızı ışıkta geçtikten sonra başka bir araca çarptı. Kazada yaralanan ve öbür sürücünün de yaralanmasına neden olan yıldız, şubat ayındaki kazadan sonra olay yerini terk etmekle de suçlanıyor. Oyuncu, suçlu bulunursa 1 yıl hapis ve 10 bin dolar para cezasına çarptırılacak.

En beğenilen aktörlerden Christian Slater ise çok önceleri yaptığı bir kazada aşırı hız nedeniyle telefon direğine çarptı. Sanatçı, West Hollywood'da 1991 yılında meydana gelen kazadan sonra çıktığı mahkemede az bir ceza alarak kurtuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!