Trafiğe çıkacaklar dikkat!

Güncelleme Tarihi:

Trafiğe çıkacaklar dikkat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2007 15:36

İstanbul'da trafik karmaşası yaşanıyor. Hafta içine göre daha akıcı olması gereken trafik, Vatan Caddesi'nin kapatılması ve yollarda meydana gelen kazalar nedeniyler arapsaçına döndü. Özellikle Avrupa Yakası TEM otoyolunda uzun araç kuyrukları oluştu, sürücüler isyan etti.

Haberin Devamı

Trafikteki yoğunluk aradan saatler geçmesine karşın aynı şekilde devam ediyor, hatta kimi bölgelerde giderek artıyor. Özellikle TEM yolunu kullanarak Mahmutbey'e doğru gidenler kötü bir trafik sürpriziyle karşılaşıyor. Şu anda TEM yolu Hasdal mevkiinde başlayan trafik Mahmutbey gişelere kadar araçların adım adım gitmesine neden oluyor. Yetkililer, yaşanan karmaşanın yol boyunca meydana gelen trafik kazalarından başladığını belirtiyor. Öte yandan E-5 yolu ise TEM'e göre daha açık görünüyor.

Vatan Caddesi'nin 29 Ekim kutlamaları nedeniyle trafiğe kapatılması da TEM ve E-5'ten Mecidiyeköy yönünde gidişi olumsuz etkiledi. Araçlar kontak kapatma noktasına gelirken, birçok araba hararet yaptı, emniyet şeritleri bozulan araçlarla doldu. Şimdilerde ise Mahmutbey'den Mecidiyeköy yönüne doğru giden trafik biraz daha rahatlamış görüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!