Trabzon’da Fenerbahçe cevabı

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’da Fenerbahçe cevabı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2011 17:10

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olaylı Hopa mitinginin ardından Trabzon’da seçim mitingini gerçekleştiriyor. Erdoğan konuşmasında hiç kimsenin kendisiyle Trabzonspor’un arasına giremeyeceğini belirterek ‘Eğer futbola müdahalem olsaydı Kasımpaşa’yı düşürmezdim.’ dedi. İşte Başbakan Erdoğan’ın konuşması:

Haberin Devamı

Bu benim Başbakanlık dönemimde 25. gelişim. Sizin tabirinizle Trabzon’u su yolu ettik. Çünkü biz size sevdalıyız. Trabzolu’ya aşığız, tutkunuz. Bir dedikodudur gidiyor. Duydum ama inanmadım. Ama çok rahatsız oldum. Trabzonspor’la ilgili bir dedikodu. Güya Fenerbahçe’yi ben şampiyon yapmışım. Bazı gençleri sokaklarda yürütüyorlar. Onlar belli zaten. Şu partilidir dememe gerek yok zaten siz anlarsınız.

Bir karton asmışlar biz Fenerbahçeli başbakan istemeyiz diye. Takım tutmak taa çocukluktan gelen bir şey. Herkes bir şey tutar. Şimdi benim evimde damadım Trabzonsporlu, eşim Beşiktaşlı. Şimdi ben eşimim mi boşayacağım.

Böyle saçmalık olur mu? Bunu bile siyasi istismar malzemesi yapıyorlar. Ben Rizeliyim. O kadar kudretli idiysem Rize niye Süper Lig’e çıkamadı. Kasımpaşa’da doğup büyüdüm ama Kasımpaşaspor ligden düştü.

Haberin Devamı

Bizim ile Trabzon’un arasını açmaya çalışan bu gafillere 12 haziran’da gelin sandıkta bir ders verin. Günlerdir futbol üzerinden siyaset yapıyorlar. MHP’nin adayları kalkıp da Trabzonspor’a ne yaptığınız anlatın. Biz kısa süre içinde Trabzon’da 2 tane uluslar arası organizasyon yaptık. Hiç kimse benimle Trabzonspor’un arasına giremez.

Ben Trabzon tesislerini 3 kez gittim ama Fenerbahçe’ye bir kez gitmiş değilim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!