Trabzon Çamlık Çocuk Yuvası’nda iki hizmetliye soruşturma

Güncelleme Tarihi:

Trabzon Çamlık Çocuk Yuvası’nda iki hizmetliye soruşturma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2005 14:47

Trabzon Çamlık Çocuk Yuvası’nda kalan 15 yaşındaki S.T., ablası 16 yaşındaki M.T. ile N.C. adlı kızları taciz ettiği iddia edilen 2 hizmetli memur hakkında soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Çamlık Çocuk Yuvası’nda kalan, geçen yıl 7 kişinin tecavüzüne uğrayarak hamile kalan, geçen ay dünyaya getirdiği bebeği başka bir yuvaya verilen M.T., kardeşi S.T. ve N.C. adındaki arkadaşını takip eden kurum bekçisi, 3 kızı yuvanın hemen arkasında bulunan Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Merkezi’nde hizmetli memur olarak çalışan İ.P. Y. ile E.Y. birlikte yakalandı.

Barındığı Trabzon Çamlık Çocuk Yuvası’nda tacize uğradığı ileri sürülen M.T., Erzincan Kız Yetiştirme Yurdu’na nakledildi. Diğer iki kızın halen yuvada tutulduğu belirtildi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, olayı ‘taciz’ olarak değerlendirerek iki memur hakkında idari soruşturma başlatarak bu görevliler hakkında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunuda bulundu. Tacizle suçlanan E. Y. ile İ.P.Y. suçlamaları kabul etmedi. İki görevliden E.Y. “Mesai sonrasında Halk Sağlığı Merkezi binasında onarımında çalışan işçiler var. Belki bunlarla bir ilişkileri olabilir. Bizim bu işle hiçbir ilişkimiz yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!