Torbacıyı aradılar 'hap'ı yuttular

Güncelleme Tarihi:

Torbacıyı aradılar hapı yuttular
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2018 23:10

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Mobil Okul Timi (MOT), önceki gün Esenşehir Mahallesi’nde okul çevrelerinde çalışma yaparken Yakut Sokak’ın köşesinde duran bir kişiden şüphelendi.

Haberin Devamı

Feyzi İ. olduğu belirlenen şahsın üst aramasında 45 paket halinde 68.91 gram eroin ve 325 TL para ele geçirildi. Feyzi İ.’nin sorgusu sürerken cep telefonu çalmaya başladı. Telefonda uyuşturucu isteyen M.Ç.A.’ya Yukarı Dudullu’da randevu verildi. Buluşma yerine gelen M.Ç.A. gözaltına alındı, Feyzi İ.’den 15-20 defa paketi 100 TL’den uyuşturucu aldığını söyledi. İşlemler devam ederken Feyzi İ.’nin telefonu yine çaldı. Bu kez aynı yöntemle N.A. gözaltına alındı. Uyuşturucu almak için aradığını itiraf eden N.A.’nın, yoklama kaçağı olduğu anlaşıldı.

‘2 AYDA 60 DEFA ALDIM’
Polis, N.A.’nın işlemlerini yaparken telefon yine çaldı. Ekipler randevu verdikleri A.K.’yı da gözaltına aldı. A.K., Feyzi İ.’den düzenli olarak iki ayda paketi 100 TL’den 60 defa uyuşturucu aldığını söyledi. A.K.’nın “Hükümlünün ve tutuklunun kaçması, Askeri Ceza Kanunu’na muhalefet, uyuşturucu madde satın almak” suçlarından arandığı ortaya çıktı. Aniş K.’nın ayrıca 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı ve bin 500 TL adli para cezasının olduğu anlaşıldı.

‘ÖĞRENCİYİM, PİŞMANIM’
Ekipler peş peşe gözaltıları yaparken telefon susmak bilmedi. A.K.’nın işlemleri yapılırken telefon arayarak uyuşturucu isteyen M.V. de bir AVM’de randevu verilerek yakalandı. Feyzi İ., adliyeye sevk edilirken, “Pişmanım, üniversitede öğrenciyim. Parasızlıktan yaptım. Cezaevinden çıktıktan sonra yeniden öğrenciliğime devam edeceğim” dedi. Feyzi İ. ve Aniş K., çıkarıldıkları adliyede tutuklanırken, 3 kişi uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!