Toprağa gömülü halde bulunmuştu... Sır perdesi aralandı

Güncelleme Tarihi:

Toprağa gömülü halde bulunmuştu... Sır perdesi aralandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 20:37

İzmit’te 3 yıldır kayıp olan elektrikçi Erman Kızıltan’ın öldürülüp, cesedinin Kartepe ilçesinde toprağa gömülmesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü’nce oluşturulan özel ekip, Kızıltan’ın kaybolmasıyla ilgili detayları yeniden incelemeye başladı. Mobese kayıtları, güvenlik kameraları ve HTS kayıtlarının yeniden incelendi.ÿ6 Temmuz günü Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile Kartepe ve İzmit ile İstanbul Ataşehir’de bulunan 5 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. A.G., T.A., C.Ö., ve H.S. gözaltına alınarak Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Şüphelilerden biri, yapılan sorguda cinayeti itiraf edip, Erman Kızıltan’ı gömdükleri yeri söyledi. Bunun üzerine bölgedeÿkazı çalışmasıÿbaşlatıldı. Ormanlık alandaki çalışmalardaÿErman Kızıltan’a ait ceset bulunarak Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ceset daha sonra DNA testi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Haberin Devamı

Toprağa gömülü halde bulunmuştu... Sır perdesi aralandı

İŞYERİNDE ÖLDÜRÜLDÜKTEN SONRA GÖMÜLDÜ

Edinilen ilk bilgilere göre Erman Kızıltan, kaybolduğu gün işyerinde silahla vurularak öldürdü. Şüpheliler, cesediÿKartepe Suadiye mevkiindeki ormanlık alana götürerk gömdü.ÿŞüphelilerin cesedi bir süre ne yapacaklarına karar veremedikleri için araçlarında gezdirdikleri öğrenildi. Kızıltan ile şüpheliler arasında elektrik üzerine olan iş yerleriyle alakalı sıkıntılar olduğu, bu nedenleÿçıkan tartışmanın ardından cinayeti işledikleriÿiddia edildi. Sorguları devam eden 4 şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

ECEM BALCI CİNAYETİNİ ÇÖZEN EKİP

Toprağa gömülü halde bulunmuştu... Sır perdesi aralandı

Erman Kızıltan olayı Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’nin Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Asayiş Şube Müdürü Ömer Kodal ve Cinayet Büro amiri Hikmet Çakıcı önderliğinde kurduğu 12 kişilik özel ekibin 1 yıl içerisinde çözdüğü 5’nci faili meçhul olay oldu. Özel ekip, geçen aylarda Ecem Balcı cinayetini de çözmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!