Topbaş’ın yeÄŸeni iki kadına çarptı

Güncelleme Tarihi:

Topbaş’ın yeğeni iki kadına çarptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2010 16:04

Kadir Topbaş’ın yeğeni Zehra Topbaş’ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak karşı yola geçti. Önce iki kadına çarpan araç ancak duvara vurunca durabildi. Genç kız kaza sonrası şoka girdi.

Haberin Devamı

KAZA YERÄ°NDEN FOTOÄžRAFLAR

Ä°ÅžTE KAZA YERÄ°NDEN GÖRÃœNTÃœLER / WEB TVÂ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Beşiktaş'taki adliye binasının Çırağan Caddesi’ne bakan tarafında bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen kazada Zehra Topbaş, kullandığı 34 Z 0777 plakalı Audi A3 marka otomobilin hakimiyetini kaybetti ve kaldırımda yürüyen 2 kadına çarptı. Çarpmayla Nesibe Çakıralmaz ile Selda Bayoğlu ağır yaralanarak Çırağan Caddesi’ne savrulurken, otomobil önce aydınlatma direğine daha sonra da adliye binasının duvarına çarparak durabildi.

SÄ°NÄ°R KRÄ°ZÄ° GEÇİRDİ             Â

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yeğeni olduğu belirlenen sürücü Zehra Topbaş, kazanın ardından sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan Zehra Topbaş’ı kaza sırasında otomobilde yanında olan arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Zehra Topbaş daha sonra adliyenin bahçesine alındı.
Çırağan Caddesi üzerine savrulan ağır yaralılara ilk müdahaleyi adliyede görevli doktor ile yakındaki Bahçeşehir Üniversitesi'nin arama-kurtarma ekibi müdahale etti.

Haberin Devamı

AMBULANS GECÄ°KTÄ° PANÄ°K YAÅžANDI

Adliyede görevli polis memurları ile vatandaşların haber vermesine rağmen 112 Hızır Acil’e bağlı ambulans, kazadan 15 dakika sonra kaza yerine ulaştı. Yaralılardan durumu daha ağır olan Nesibe Çakıralmaz ilk ambulansla, Selda Bayoğlu ise kazadan 20 dakika sonra gelen ikinci ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

YAYALARI GÖRÜNCE PEDALLARI KARIŞTIRDI İDDİASI VAR

Kazanın meydana geldiği yerde fren izine rastlanmazken görgü tanıkları otomobilinin aşırı hızlı olduğunu öne sürdü. Otomobiliyle Sinanpaşa Kuyu Sokak’tan Çırağan Caddesi’ne çıkmak isteyen sürücü Zehra Topbaş’ın, eğimli yolda seyrettiği sırada karşısına 2 kadın yayanın çıktığı, bu yüzden paniklediği ve fren yerine gaza bastığı belirtildi. Kaza yerine gelen üçüncü ambulansa konulan sürücü Zehra Topbaş da hastaneye kaldırıldı. Durumları iyi olan yaralılardan biri taburcu edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!