Topbaş: Ben mecazi anlamda söylemiştim

Güncelleme Tarihi:

Topbaş: Ben mecazi anlamda söylemiştim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2013 00:00

Gezi eylemleri sonrası 21 Haziran'da basın toplantısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da bütün projelerin halkla paylaşılacağını belirterek, ''Bir otobüs durağının yeri bile değişse halka sorulacak'' demişti. Topbaş dün yaptığı açıklamada da sözlerinin mecazi olduğunu ve herşeyin halka sorulamayacağını söyledi.

Haberin Devamı

21 HAZİRAN: HERŞEYİ HALKLA PAYLAŞACAĞIZ

21 Haziran'da açıklama yapan Topbaş, şunları söylemişti:
“Bütün projeler halkla paylaşılacak, halka anlatılacak ve görüşleri alınacak. Bir otobüs durağının yeri bile değişse halka sorulacak. Yol ve güzergâh değişikliğiyle ilgili bilgi verilecek.”

24 HAZİRAN: HER ŞEY HALKA SORULMAZ

Dün basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Topbaş, şu ifadeleri kullandı:
“Bazı projeler vatandaşa sorulur. Tüm projeler halka sorulmaz. Ümraniye’ye metro yapılırken halka sorulmaz bunun talebi bellidir zaten. Başbakanımız seçimden önce Haydarpaşa’da ve Galataport’u yapmak istediğini halka sordu ve yetki aldı. İstabul’da yaptığımız çevre yatırımı, plajların tekrar kazanımı ve yapılan parklar ortada. Halkımızı temsilen belediye meclisi var, projeler orada tartışılır. Ben otobüs durağını bile halka soracak derken mecazi anlatım kullanmıştım.”

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!