Tolga'nın tekerlekli sarayı

Güncelleme Tarihi:

Tolganın tekerlekli sarayı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 16, 2012 11:07

Katar şeyhinin eşi için özel olarak tasarlanan Mercedes marka minibüs, gümrükten çıkartılmayınca Tolga Çevik'e kısmet oldu. 170 bin TL'lik aracın içi; Swarovski taşla süslü ve altın kaplama!

Haberin Devamı

Birçok ünlü gibi Tolga Çevik'in de araçtaki tercihi VIP minibüs oldu. Ancak komedyenin Mercedes marka minibüsü, diğer minibüslere göre hayli gösterişli... Katar şeyhinin eşi için Bursa'da uzatılıp içerisi yeniden dizayn edilen minibüs, gümrükten çıkartılamayınca firma sahipleri tarafından internetten satışa sunuldu.

GÖRÜR GÖRMEZ VURULDU

İçerisi altın kaplama VIP minibüsü görür görmez yetkilileri arayan Tolga Çevik, araca 170 bin TL'ye sahip oldu. gece24.com'un haberine göre; ünlü komedyen Mercedes marka VIP minibüsü seyahatlerinde sıkça kullanacak.

*Şehirler arası yolculuklarda ve ailesiyle çıkacağı uzun yol seyahatleri için bu lüks aracı satın alan Tolga Çevik, yol boyunca film keyfi yapacağını söylüyor.

* İçerisinde küçük bir banyosu bulunan aracın lavabodan fırçalığa kadar her detayı altın kaplama olarak yapıldı.

Haberin Devamı

* Koltukları deri olan minibüsün içerisinde 3 adet farklı boyutlarda televizyon da bulunuyor.

* Minibüsün tuvaleti, en lüks otelleri bile sollayacak

OTOMOBİLDE LÜKSÜ SEVİYOR

Lüks minibüsüyle dikkat çeken Tolga Çevik'in kendisine ait yaklaşık 400 bin TL değerinde Porsche marka aracı da bulunuyor.

ÃœNLÃœLERÄ°N LÃœKS ARABALARI (FOTO-GALERÄ°) Â
                      Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!