TOKİ Silivri konutları kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Silivri konutları satış takvimi

Güncelleme Tarihi:

TOKİ Silivri konutları kura çekilişi ne zaman yapılacak İşte TOKİ Silivri konutları satış takvimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 14:02

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul’un Silivri ilçesinde inşa edilen konut projesinde kura aşamasına gelindi. Toplamda 1356 konutun satışa çıkarıldığı projede kuraların ne zaman çekileceği, bu projede ev sahibi olma hayali kuran çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki, TOKİ Silivri kura çekimi ne zaman?

Haberin Devamı

TOKİ Silivri projesi kapsamında alt ve orta gelir grubu için konutlar inşa ediliyor. Söz konusu projede konut sahibi olmak için başvurularını günler öncesinden tamamlayan vatandaşlar, kura çekilişinin yapılacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. İşte, merakla araştırılan  "TOKİ Silivri kura çekimi ne zaman?" sorusunun yanıtı...

TOKİ SİLİVRİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Binlerce ailenin heyecan beklediği TOKİ Silivri kura sonuçları 11 Temmuz 2018 tarihinde açıklanacak. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimine çok sayıda ailenin katılımı bekleniyor. Kura çekimi yapıldıktan sonra açıklanan isimleri haberimizden okuyabilirsiniz.

İstanbul Silivri Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında, B1, A, B, SA1 tipi 2 oda 1 salon nitelikli brüt 76,05 ve 98,36 metrekare büyüklüğe sahip 934 adet konut satışa sunuluyor. Orta Gelir Grubu için de 3 oda 1 salon nitelikli 106,01 ve 129,19 metrekare büyüklüğe sahip 422 adet konut bulunuyor. Kura çekilişi sırasında konut sayısı kadar asil hak sahibi ve 500 adet yedek hak sahibi belirlenecek. Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında konut değişikliği yapabilecekler. Çekiliş sonrası konut sahibi olamayan vatandaşlara başvuru bedellerinin 18 Temmuz tarihinden itibaren iade edilecek.

Haberin Devamı

SATIŞ TAKVİMİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!