Tofaş Kızları sayfasını açtı sosyal medyayı salladı

Güncelleme Tarihi:

Tofaş Kızları sayfasını açtı sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2013 13:49

KONYA’da yaklaşık 13 yıl önce yakalandığı kas hastalığı sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olan 22 yaşındaki Gürkan Altan’ın, ’Tofaş’ marka otomobillere karşı duyduğu sevgi, binlerce aynı marka otomobil hayranını internette bir araya topladı. Sosyal paylaşım sitesi ’facebook’ üzerinden açtığı ’Tofaş’K Kızları’ isimli sayfasında 37 bin takipçisi olan Altan’ın tek hayali, Şahin model bir otomobil sahibi olmak.

Haberin Devamı

Konya’da oturan 45 yaşındaki 2 çocuk babası Mustafa Altan ve eşi 41 yaşındaki Sultan Altan’ın en büyük çocukları Gürkan Altan, 13 yıl önce yakalandığı kas hastalığı sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Ardından 14 yaşındaki oğulları Eyvaz Altan da 7 yıl önce yakalandığı kas hastalığı sonucu, ağabeyi gibi tekerlekli sandalyeye mahkum oldu.


Hayata tutunan Gürkan Altan, ’Tofaş’ marka olan otomobillere olan sevgisini sosyal medyaya taşıdı. Yaklaşık bir yıl önce sosyal paylaşım sitesi ’facebook’ üzerinden ’Tofaş’K Kızları’ isimli sayfa açtı. Sayfaya aynı marka seven genç kızlar, otomobilleriyle çektirdiği fotoğrafla katıldı. Babasına ait aynı markanın ’Murat 124’ model aracını maddi durumları nedeniyle sattıklarını ifade eden, kendine de ’Şahinci Gürkan’ olarak tanıtan Gürkan Altan, şunları söyledi:

”İçimdeki ’Tofaş’ marka otomobil sevgisini herkesle paylaşmak istedim. Bunun için sosyal paylaşım sitesi ’facebook’ üzerinden ’Tofaş’K Kızları’ adı altında bir sayfa oluşturdum. Takipçisi giderek artmaya başladı. İçimdeki bu sevgiyi herkese göstermiş oldum. Sayfamda 37 bin üyem var. Her geçen gün bu sayı artıyor. Sayfamda özellikle kızlar modifiye edilmiş aynı marka otomobiller önünde çektirdiği fotoğrafları paylaşıyor. Ayrıca kızların yanısıra bu tür otomobillere ilgi gösterenler de modifiye otomobillerinin fotoğraflarını bu sayfaya yüklüyor. Sayfamızda hepimiz birbirimize ’kardeş’ diye hitap ediyoruz. Küfürlü mesajlar yazanları engelliyorum."

TEK İSTEĞİ ŞAHİN MODEL OTOMOBİL

Tek isteğinin aynı markanın Şahin model bir otomobile sahibi olmak olduğunu ifade eden Gürkan Altan, "Maddi durumumuz yerinde olmadığı için modifiye edilmiş beyaz şahin marka bir otomobilim olsun istiyorum. Ona kullanamasam bile kapının önünde durması ve ona dokunabilmek bana büyük mutluluk verecek" diye konuştu.

İKİ OĞLU DA AYNI KADERİ PAYLAŞIYOR

İki oğlunun da aynı kaderi paylaştığını ve tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu belirten Sultan Altan da, ”Çocuklarım sağlıklı bir şekilde doğdular, ama 7 yaşından sonra kas hastalığına yakalandılar. 2 çocuğumda tekerlekli sandalyeye bağlı" dedi.

Oğlu Gürkan’ın otomobil sevgisinin tarif edilemeyeceğini belirten Sultan Altan, "Çocuklarımın sevdiği ve ilgilendiği her şey beni de mutlu ediyor. Tek istediği ’Şahin’ marka bir otomobil. Eşim gündelik işlerde çalıştığı için böyle bir imkanı oğluma sunamadık. Ama hayalimiz bir otomobilimiz olursa ben kullanacağım ve çocuklarımı gezdireceğim. İstedikleri yerlere götüreceğim" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!