Tiyatrocu ailenin geçim kaynağı

Güncelleme Tarihi:

Tiyatrocu ailenin geçim kaynağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2007 12:26

İş, sanat ve spor camiasındaki çok sayıda ünlünün sahibi olduğu atlar hipodromlarda birbirleriyle yarışıyor. Bu yarıştan en kazançlı çıkanlar ise Yasemin Yalçın-İlyas İlbey çifti.

4 nala servet

Kakılmış ve İtilmiş karakterleriyle tanınan Yasemin Yalçın-İlyas İlbey çiftinin 31 atı yılda yaklaşık 3 milyon YTL para kazandıyor..

İş, sanat ve spor camiasındaki çok sayıda ünlünün sahibi olduğu atlar hipodromlarda birbirleriyle yarışıyor. Bu yarıştan en kazançlı çıkanlar ise Yasemin Yalçın-İlyas İlbey çifti. 29 tane saf kan İngiliz ve 2 tane saf kan Arap atı bulunan tiyatrocu çiftin bir yılda atlardan 3 milyon YTL yakın gelir elde ettiği belirtiliyor.

PARA BASIYOR
İlyas İlbey'in soyadını taşıyan 'İlbey' adlı atın, bir yıl içinde tek başına 200 bin YTL, 'Topor' adlı atın yılda 500 bin YTL, 'Limondam' adlı atın ise 157 bin YTL kazandırdığı söyleniyor. Ünlü tiyatrocu çiftin Beybey, Kafkafe, Sıvış, Yetiş, Yetişbey ve Shiero adındaki atlarının gelirleri de oldukça yüksek. 'İnce İnce Yasemince' adlı programda 'İtilmiş' karakterini canlandıran İlyas İlbey, ekran gerisindeki bu hobisini parodilerine de taşıyarak, atları ne kadar sevdiğini ortaya koydu.

KAKILMIŞ MUTLU
Kazanca bakılırsa Yasemin Yalçın'ın, parodide canlandırdığı 'Kakılmış' kadar at yarışlarından nefret etmediği aşikar! Hatta sanatçının kendine ait 'Doli' adında da bir atı bulunuyor.

EN KAZANÇLI HOBİ
İlyas İlbey'in at hobisi, kendisini yüklü bir servete kavuşturdu.
31 saf kan atın her birine seyisleri özel bakım yapıyor.
Atları sayesinde para basan İlbey hara kurmayı planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!