TIR’ın çarptığı otomobildeki çift öldü

Güncelleme Tarihi:

TIR’ın çarptığı otomobildeki çift öldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2013 13:15

KONYA’da TIR, otomobile çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü 68 yaşındaki Ali Cengiz Tosya ile yanındaki eşi 64 yaşındaki Şenay Tosya öldü. TIR şoförü 42 yaşındaki Rafet Çapçı gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Kaza, Ankara- Konya karayolunun 82’nci kilometresinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Rafet Çapçı yönetimindeki TIR, dinlenme tesislerinden çıkan Ali Cengiz Toysa’nın kullandığı otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsünün eşi Şenay Toysa, yaşamını yitirdi. Duran kalbi olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesiyle çalıştırılan sürücü Toysa ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Tosya çiftinin ölümü üzerine TIR şoförü Çapçı, gözaltına alındı.

ÇOK CAN YANDI

Kaza yeri yakınındaki Kömüşini Köyü Muhtarı Hasan Tekin, bölgede sık sık ölümlü kazaların meydana geldiğini belirterek, ”Köyümüz, kazanın olduğu bölgeye yakın. Burada Bugüne kadar çok can yandı. Artık bundan sonra yanmasını istemiyoruz. Gerekli yerlere önlem alınması için başvuruda bulunduk. Ancak şu ana kadar bir sonuç alamadık” dedi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!