TIR’ın altında saniyeler saatler gibi geldi

Güncelleme Tarihi:

TIR’ın altında saniyeler saatler gibi geldi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2012 00:00

İzleyenlerin yüreğini ağzına getiren videoda TIR’ın altında kalan anne-kız yaşadıkları kâbusu anlattı. Hareket eden TIR’ın altında geçen saniyelerin saatler gibi geldiğini söyleyen annenin en büyük tesellisi kızına bir şey olmaması.

Haberin Devamı

SALI günü Antalya Kepez Sakarya Bulvarı’nda araçlara kırmızı ışık yanınca, Güleyser Çetin (34) ve kızı 4 yaşındaki Gülşen, birkaç yayanın ardından yolun karşısına geçmeye başladı. Tam bu sırada araçlar için yeşil yandı. Işıkta bekleyen diğer araçlar hareket etmezken dorsesi yüksek TIR, aniden kalktı. Bu sırada TIR’ın önünden geçen Güleyser Çetin ve kızı Gülşen, altında kaldı.

TIR'IN ALTINDA SANİYELER SAATLER GİBİ GELDİ / WEBTV

Kamyon fark etti

Üzerlerinden TIR geçen anne-kız hafif yaralandı. Arkadaki kamyonun yerde yatan anne ile kızını fark etmesi faciayı önlerken, Güleyser Çetin ve kızı Gülşen, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. Evli ve 2 kız çocuğu annesi Güleyser Çetin, kızını hastaneye götürmek için o yolda olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

TIR şoforü bizi aramadı

O anların saniyeler değil geçmek bilmeyen saatler gibi olduğunu belirten Güleyser Çetin, “O an sadece kızımı düşündüm. Allah’ım ne olur kızıma bir şey olmasın dedim” dedi. Güleyser Çetin, “Şükürler olsun ki kızımın burnu bile kanamadı. Bacağımda 25 dikiş var ve ayak bileğim kırık. Bizi en çok üzen olaylardan biri ise TIR sürücüsü oldu. Çünkü kim olduğunu bile bilmiyoruz. Bir arayıp geçmiş olsun bile demedi” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!