TIR, gelin arabası oldu

Güncelleme Tarihi:

TIR, gelin arabası oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 20:56

Zonguldak'ta yaşayan Hasan Nacak, TIR'ı gelin arabası yaptı. TIR'la düğün salonuna gelen gelin ve damat, davetlilerin büyük ilgisini çekti.

Zonguldak'ın İncivez Mahallesi'nde yaşayan 27 yaşındaki Hasan Nacak, 24 yaşındaki Emel Özdinç ile dünyaevine girdi. Emel-Hasan Nacak çifti, hem 07.07.07 tarihini kendilerine düğün tarihi olarak seçti, hem de ilginç bir düğün olması için bir yakınlarına ait TIR'ı gelin arabası yaptı.

Genç çift, süslenen TIR ile Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu'na geldiler. Davetlilerin meraklı bakışları altında TIR'dan inen genç çift, salona giderek nikahlarını kıydırdı. Emel-Hasan Nacak çifti, daha sonra TIR'a binerek evlerine gitti.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde memur olarak çalışan Hasan Nacak, düğün tarihini bir yıl önceden aldıklarını belirterek, “Farklılık olsun ve insanların ilgisini çekmek için böyle bir yola başvurduk. Çok da güzel oldu. Tüm davetlilerin hoşuna gitti” dedi.

Aynı üniversitede memur olan Emel Nacak ise, 07.07.07 tarihini hatırlatarak, “Bugüne damgamızı vurmak istedik. Geçen seneden ayrılmış bir gün. İnsanlar kalkıp ayakta alkışladılar” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!