Tilt & Antre

Güncelleme Tarihi:

Tilt & Antre
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2014 17:05

Çok yakında albümleri yayımlanacak iki grup Tilt ve Antre, 9 Ocak'ta Bronx Pi Sahne'de sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Tilt
"Tilt" 2005 yılında Derhan Arabacı (vokal), Fatih Göger (gitar), Ahmet Uçak (bas gitar) ve Emir Akkaya (davul) tarafından kuruldu. Bir araya geldikleri dönemden itibaren beste çalışmalarına başlayan grup, birçok bar programında ve konserde yer aldı. Verdikleri konserler ile hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi elde eden "Tilt", 2009 yılında kendi studyolarını açtıktan sonra burada demo kayıtları aldılar. Grup, 2013 Şubat ayında Erim Arkman ile Babajim Stüdyoları'nda albüm kayıtlarına başladı. Kayıtları son aşamaya gelen albüm, çok yakında dinleyiciler ile buluşacak.

Antre
Türkçe sözlü rock müzik yapan "Antre", 2010 Kasım ayında daha önce "Buz" grubunda birlikte çalışan Tercan Şener (davul) ve İsmet Tümer (vokal) tarafından kuruldu ve Caner Hız (gitar) ile "Sınır" grubundan Ferit Keser'in katılmasıyla son halini aldı.

Haberin Devamı

2010 Aralık'tan itibaren albüm çalışmalarına hız veren Antre, 2011 Mayıs ayında 10 şarkılık albüm kayıtlarını MMA Stüdyoları'nda Bora Uslusoy ve İlter Kalkancı beraber aldı ve Tarkan Gözübüyük de şarkılara yapmış olduğu mix'ler ile katkıda bulundu.

09 Ocak 2014 22:00
Bronx Pi Sahne, İstanbul

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!