"Tıklat Kazan"a müthiş ilgi

Güncelleme Tarihi:

Tıklat Kazana müthiş ilgi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2007 14:29

"Tıklat Kazan" yarışması müthiş ilgi görüyor. 50.000 YTL ödüllü yarışmayı 2 haftada 1 milyon kişi tıkladı.

Haberin Devamı

Yenibiriş ve Sen de Yolla, hazırladıkları 50.000 YTL ödüllü kampanya ile adlarından çokça söz ettiriyorlar. Gönderilen videolar, 1 Haziran itibariyle yayınlanmaya başladı. Gönderilen 145 videonun, kriterlere uygun olan 49 tanesi yayına alındı. “Yenibiriş’teki ilanları takip et, başvuru yap” mesajı içeren videolar 2 haftada toplam 1.000.000’dan fazla sayıda tıklandı.

İlk 4 sırayı paylaşan videolar ve tıklanma sayıları şöyle:
1. Pinek Rapsodisi 2: 147.293
2. Hızlı ve Eğlenceli Bir Reklam: 136.216
3. İşte O An: 135.157
4. Neviş İlteriş: 113.506
 
Kampanyaya katılmak isteyenler, önce Yenibiriş’te reklam filmini çekmek için gerekli ön koşulları okuyor, ardından da hazırladıkları filmleri Sen de Yolla’ya yüklüyorlar. Gönderilen filmler arasından 30 Haziran kampanya bitiş tarihine kadar en çok tıklanan film sahibi 50.000 YTL’yi kazanacak.

Yenibiriş hakkında

Yenibiriş, büyük ölçekli ve çokuluslu şirketlerden orta ve küçük ölçekli şirketlere kadar her boyutta, farklı sektörden 31.000’i aşkın firmaya İnternet bazlı seçme ve değerlendirme hizmeti sunmaktadır. Çok sayıda bireysel üyesi ile de geniş bir özgeçmiş bankasına sahiptir. Yenibiriş sunduğu içerik ile bireysel üyelerinin kariyer ve kişisel gelişimlerine rehberlik eder. Yerel ve küresel değişimleri göz önünde tutarak farklı sektörlere yönelik geliştirdiği eğitim odaklı projeler ile istihdam piyasasında fark yaratır. Sürekli  yenilenen teknolojisi ile bireysel ve kurumsal üyelerinin iş ve aday arama sürecine hızlı ve kolay çözümler üretir. Ayrıntılı bilgi için www.yenibiris.com

Haberin Devamı

Çekilişsiz, kurasız, sonuç odaklı bu kampanya ile Yenibiriş ve Sen de Yolla, İnternet mecrasında sinerji yaratmanın da güzel bir örneğini vermiş oluyorlar. Üyeleri ile interaktif iletişim içinde olmayı başarılarının en önemli unsuru sayan iki site, sürekli takipçileri olan üyelerini kendi gönüllü reklamcıları olarak görüyor. İnternet üzerinden yapılan pazarlama kampanyaları arasında da bir ilk olan bu kampanya, şansa değil başarıya odaklanarak iki sitenin marka değerlerini de İnternet kullanıcılarına etkin bir şekilde yansıtıyor.

Haberin Devamı

Nasıl Katılacaksınız?
www.yenibiris.com/tiklatkazan adresinden verilen açıklamaları okuyan katılımcılar, reklam filminde verilecek mesaj, hedef kitle ve filmi hazırlarken dikkat edilecek unsurlar konusunda bilgi sahibi oluyorlar. Hazırlayacakları video veya görsel malzemenin içeriğinin burada tanımlanan açıklamalara uygun olması en önemli kriter. Bu kriterlere uygun olmayan çalışmalar yayına alınmayacak. Yaratıcı katılımcıların, bir webcam veya hareketli görüntü yaratabilecekleri herhangi bir program aracılığıyla bile hazırlayabilecekleri bu videoların 5 MB ve 4 dakikayı geçmemesi gerekiyor.

Katılımcılar, hazırladıkları videoları, Sen de Yolla’ya üye olarak http://yenibiris.sendeyolla.com adresinden yükleyebilecekler.

Haberin Devamı

Nasıl Kazanacaksınız?

Sen de Yolla hakkında

Dünyada hızla gelişen “vatandaş muhabir”liğinin Türkiye’deki tek adresi www.sendeyolla.com. Okurların gönderdiği haber, fotoğraf ve videoların yer aldığı okurun sitesi sendeyolla.com, 18 bin üyesi, 100 bine yakın haber-fotoğraf ve videosu ile hergün gelen yüzlerce içerikle büyümeye devam ediyor.  Site, Ankara ve Ege gibi bölgesel alt kanallarıyla da yerelleşme faaliyetlerini sürdürüyor.


Yüklenen videolar 1 Haziran’dan itibaren yayına alınmaya başladı. Bütün videolar 30 Haziran’da yayından kaldırılacak. Bu sürede en çok tıklanan video, 50.000 YTL’lik para ödülünü kazanacak. Katılımcılar, bu süreçte de yaratıcı çözümler üretecek ve kendilerine etkin bir iletişim stratejisi geliştirecekler. Yenibiriş ve Sen de Yolla’nın katılımcılara önerileri ise şunlar:
• İyi bir iletişim stratejisi belirlemek
• Sen de Yolla’da sıralamayı takip etmek
• Filmin linkini (URL) arkadaş ve tanıdıklarına yollamak
• Yaratıcı olup, yeni kanallar yaratıp filminin linkini tıklatmak

Haberin Devamı

Sonuçlar Nasıl Açıklanacak?
Kazanan yarışmacı, 5 Temmuz’da Yenibiriş’te, Sen de Yolla’da ve Hürriyet gazetesindeki ilanda duyurulacak.

Katılım şartlarına www.yenibiris.com/tiklatkazan adresinden ulaşabilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!