THY uçağında 'şaşkın yolcu' krizi

Güncelleme Tarihi:

THY uçağında şaşkın yolcu krizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2008 14:21

THY'nin İstanbul-Stockholm uçağında seyahat edecek olan Hakan Bodur, yanlışlıkla THY'nin İstanbul-Kopenhag seferini yapacak olan uçağına binince olanlar oldu.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları (THY)'nın saat 10:25'de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapması beklenen 1245 sefer sayılı Kopenhag uçağına Hakan Bodur adlı bir Stockholm yolcusu bindi. Motorlarını çalıştıran ve piste ilerlemek için bekleyen Kopenhag uçağının kabin görevlileri uçak içinde yaptıkları sayımla yolcu sayısında bir fazla olduğunu belirlemesi üzerine polise haber verildi.

 

Bu sırada uçaktaki yolcular bekleme salonuna alındı. Yapılan incelemede yolculardan Hakan Bodur'un kapıları karıştırınaca yanlışlıkla Kopenhag uçağına bindiği öğrenildi .İfadesi alınan Bodur daha sonra serbest bırakıldı. THY'nin "Afyon" isimli uçağı ise boş bir park alanına götürüldü. Bu esnada uçağı arkasından takip eden polis, itfaiye ve ambulans araçları ilginç görüntüler oluşturdu. Kontrolden geçirilen uçağın yolcuları da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne alındı. Uçak yaklaşık 3,5 saatlik rötarın ardından gecikmeli olarak Kopenhag'a gitti

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!