THY servisi kaza yaptı: 3 ölü, 7 yaralı

Güncelleme Tarihi:

THY servisi kaza yaptı: 3 ölü, 7 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2010 07:55

İstanbul bu sabah iki ayrı kazayla güne başladı. THY personelini taşıyan servis midibüsü Yenibosna'da kaza yaptı. Kazada Selçuk Uludağ (25), Orhan Avcı (32) ve Fatih Eken (34) öldü, 7 kişi yaralandı. Öte yandan TEM otoyolu Sultangazi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ise bir minibüs önündeki otomobile çarptı, 12 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

THY SERVİSİ KAZA YAPTI / WEB TV

 

FECİ KAZANIN FOTOĞRAFLARI

Kaza, saat 06.30 sıralarında meydana geldi. THY'nin teknik personelini taşıyan İnan Çetin yönetimindeki servis minibüsünün sağ ön lastiği patladı. Kontrolden çıkan servis minibüsü bariyerlere çarparak yan yattı. Minibüs yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra durdu.

Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Minibüsten fırlayan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yolda yaralılar ambulans bekledi. Kazada yaralanan 7 kişi çevre hastanelerde tedaviye alındı.

Cesetler Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Minibüsün içinde 11 personelin bulunduğu ve Pendik’den geldiği belirtildi. Kaza yüzünden kapanan O-1 Karayolu’nun havaalanı istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haberin Devamı

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

İstanbul'da, THY'nin teknik personelini taşıyan servis minibüsünün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren 3 kişinin kimlikleri belirlendi.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, “Bu sabah, çalışanlarımızı taşıyan firmaya ait servis aracının kaza yapması sonucu, üç mesai arkadaşımızı kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz” denildi.

Açıklamada, 07.00-15.00 vardiyası için Yakacık'tan Atatürk Havalimanı'na personel taşıyan servis aracının, sabah saat 06.00 civarında, Şirinevler mevkisinde kaza yapması sonucu, teknisyenler Orhan Avcı (32) ve Selçuk Uludağ (25) ile THY'nin alt işvereni İtemsan firmasında çalışan Fatih Eken'in (34) hayatını kaybettiği, yaralanan 2'si ağır 12 personelin çevre hastanelerde tedavi altına alındığı, 5 kişinin ise ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!