THY Messi'yi bunalttı!

Güncelleme Tarihi:

THY Messiyi bunalttı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 18, 2012 08:40

THY'nin bu uygulaması futbolcuları bunaltınca Barcelona'dan ilginç bir talep geldi.

Haberin Devamı

İspanyollar’ın ünlü futbol takımı Barcelona, Türk Hava Yolları’ndan ilginç bir talepte bulundu. Airporthaber’e gelen bilgilere göre, dünyaca ünlü futbol yıldızlarını kadrosunda bulunduran Barcelona, ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları’ndan uçuşlarda sadece kadın kabin memuru görevlendirilmesi talebinde bulundu.

Barcelona’nın bu talebinin gerekçesi de ilginçti. Kadrosunda Messi, Ä°niesta, Xavi ve Pique gibi milyonlarca kiÅŸinin hayranı olduÄŸu futbolcuları bulunduran Barcelona, kabin ekiplerinin uçakta yoÄŸun ilgisinden rahatsız oldu. Özellikle erkek kabin memurlarının futbolcularla sık sık fotoÄŸraf çektirmek istemesi ve forma talebinde bulunması üzerine Barcelona takımı yöneticileri THY yönetimini uyardı. Barcelona yönetimi, erkek kabin görevlilerinin yoÄŸun ilgisinden bunaldığı için uçuÅŸlarda sadece kadın kabin memuru görevlendirilmesini istedi.  Â

Haberin Devamı

Bunun üzerine THY, Barcelona’nın bütün uçuşlarında sadece kadın kabin memuru görevlendirmeye başladı ve bunun için de 20 kişilik özel bir ekip oluşturdu.

Barcelona’nın bu isteğine karşın İspanyol ekibine göre kadrosunda kısmen daha az tanınmış futbolcu bulunduran İngiliz Machester United takımından böyle bir talep gelmedi. Ünlü İngiliz takımının uçuşlarında halen erkek kabin memurları görevlendirilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!