The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 15:14

Dünyanın pek çok ülkesinde milyonlarca takipçisi olan The Walking Dead dizisinin 6. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü “Twice As Far” adıyla ekrana gelecek. İşte The Walking Dead dizisinin son bölüm yaşananlar…

Haberin Devamı

Frank Darabont tarafından geliştirilen The Walking Dead 6. sezon 14. bölümü fragmanı izleyici karşısına çıktı. Amerika kanalı AMC’de ekrana gelen dizinin yeni bölümü “Twice As Far” adını taşıyor. Geçtiğimiz Pazar akşamı “The Same Boat” adıyla ekrana gelen 6. sezon 13. bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Daha önceki bölümde Saviors’un eline düşen Maggie ve Carol, karışıktan faydalanarak, Saviors grubundakileri öldürerek, onların elinden kurtuldu.  

The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle

Heyecanın ve aksiyonun dinmediği The Walking Dead dizisinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 14. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 14. BÖLÜM VİDEOLARI

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 13. BÖLÜM ÖZETİ

Rick, geçen haftaki bölümde Saviors grubu tarafından yakalanan Carol ve Maggie için pazarlık yapar. Paula’ya kendi ellerinde olan Saviors grubundan Primo ile Carol ve Maggie takas edebileceklerini söyler. Paula teklifi değerlendirip, Rick’e dönüş yapacağını iletir.

The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle

Saviors’daki diğer arkadaşlarını yardım etmeleri için çağıran Paula, Carol ve Maggie’yi kapalı bir yere götürür. Ağzı bağlanan Carol, kriz geçirir. Carol’un korktuğu için kriz geçirdiğini düşünen Saviors ekibi, Carol’un rahatlamasını sağlar. Destek ekibinin gelmesini bekleyen Paula, Carol ile geçmişi hakkında sohbet eder. Maggie’yi sorguya alan Molly ise yaşadıkları yer hakkında bilgi almaya çalışır.

Saviors grubundaki arkadaşlarının yaklaştığını duyan Paula, Rick ile buluşma yerine çağırır. Konuşma sonrasında Rick’lerin kendilerini bulduğunu düşünen Paula harekete geçer. Saviors grubundakilerin dağılmasını fırsat bilen Carol ve Maggie durumdan yararlanarak, sargılardan kurtulurlar.  

The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle

Haberin Devamı

Carol, Maggie’yi bulduktan sonra oradan bir an önce gitmeleri gerektiğini söyler. Maggie ise bunu kabul etmez ve onları öldürmeleri gerektiğini söyler. Paula, Molly ve diğer kadını öldürdükten sonra Paula’nın telsizinden gelen çağrıya yanıt veren Carol, Saviors grubundakileri zemin kata gelmelerini söyler. Saviors ekibini pusuya düşüren Carol ve Maggie, onları zemine hapsettikten sonra orayı ateşe verirler.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 13. BÖLÜM FRAGMANI

The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm AMC’de 20 Mart Pazar günü, FX’de 21 Mart Pazartesi akşamı saat 22.25'de izleyici karşısına çıkacak. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!