The Walking Dead 6. sezon 11. bölüm yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead 6. sezon 11. bölüm yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 09:02

The Walking Dead dizisinin 6. sezon 11. bölümü dün akşam AMC kanalında ekrana geldi. Dünyanın her yerinde izlenme rekorları kıran dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde katılan Jesus karakteri, Rick ve kasaba halkını yaşayan başka insanlar hakkında bilgilendirdi. İşte son bölüm fragmanı ve detayları…

Haberin Devamı

Amerika kanalı AMC’nin iddialı dizileri arasında yer alan The Walking Dead dizisinin son bölümü izleyenleri yine heyecanlandırdı. Knots Untie (Düğüm çözülüyor) adlı The Walking Dead 6. sezon yeni bölümü ABD'de dün akşam ekrana geldi. Dram, ihanet, ölüm ve zombi saldırısının eksik olmadığı dizi Türkiye'de ise FX kanalında bu akşam takipçileriyle buluşacak.

The Walking Dead 6. sezon 11. bölüm yayınlandı – İzle

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 11. BÖLÜM ÖZETİ

Sıradan insanların zombiye dönüşümünü çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan dizinin 6. sezon 11. bölümünde, diziye geçen hafta katılan Jesus karakteri, Rick ve Michonne uyurken yanlarına gelerek, onlarla konuşmak istediğini söyler. Alexandria ekibine yaşayan başka insanlar olduğunu söyleyen Jesus, Rick ve arkadaşlarını yaşadığı yere götürür. Jesus, Alexandria ekibini, arkadaşları ve liderleri Gregory ile tanıştırır.

Haberin Devamı

The Walking Dead 6. sezon 11. bölüm yayınlandı – İzle

GREGORY KARAKTERİNİ XANDER BERKELEY CANLANDIRIYOR

Jesus’un yaşadığı yerde çıkan kargaşa esnasında Gregory bıçaklanır. Kavganın içine dalan Rick, Gregory’u bıçaklayan adamla birbirine girer. Michonne, çıkan arbede de Rick’in boğazına bıçak dayanan ve onu öldürmekle tehdit eden adamın dikkatini dağıtır ve Rick adamı öldürür. Diziye bu hafta katılan Gregory karakterine Xander Berkeley hayat veriyor.

The Walking Dead 6. sezon 11. bölüm yayınlandı – İzle

Dizideki ana karakterleri; Andrew Lincoln, Norman Reedus, Lauren Cohan, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Michael Cudlitz, Sonequa Martin-Green, Alanna Masterson, Christian Serratos, Josh McDermitt, Seth  Gilliam, Ross Marquand, Austin Nichols, Lennie James ve Tоm Pаynе canlandırıyor.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 11. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 11. BÖLÜM VİDEOLARI

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 12. BÖLÜM FRAGMANI

The Walking Dead 6. sezon 11. bölümü Tükiye'de FX kanalında bu akşam saat 22.25'de ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın… 

The Walking Dead 6. sezon 11. bölüm yayınlandı – İzle

BAKMADAN GEÇME!