The Flash 2. sezon 15. bölüm yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Flash 2. sezon 15. bölüm yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 12:13

Salı akşamları ABD’de izleyici karşısına çıkan The Flash’ın 2. sezon 15. bölümü dün akşam The CW kanalında ekrana geldi. 22 Mart Salı akşamı yayınlanacak dizinin yeni bölümü “Trajectory” izleyici ile buluşacak. İşte son bölümde yaşananlar ve 2. sezon 16. bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Başrollerinde Grant Gustin, Candice Patton, Dainelle Panabaker ve Carlos Valdes’in yer aldığı The Flash’ın dün akşam 2. sezon 15. bölümü yayınlandı. İzleyenlerin merakla beklediği dizinin yayınlanan son bölümünde Arrow dizisinden tanıdığımız Diggle (David Ramsey) ve Lila (Audrey Marie Anderson) konuk oyuncu olarak yer aldı. 

İşte dizinin son bölüm özeti ve 2. sezon 16. bölüm fragmanı…

“King Shark” adı ile ekrana gelen son bölümde Diggle ve Lila, Barry’i, A.R.G.U.S.’un kaçan köpekbalığına karşı Barry’i uyardı. Barry, King Shark’ı etkisiz hale getirir. Dizinin final sahnesinde Zoom maskesini çıkardı ve hızını kaybeden Jay Garrick olduğu anlaşılmış oldu. Böylece dizi tutkunları, Zoom’un gerçekte kim olduğunu öğrenmiş oldu.

THE FLASH 2. SEZON 15. BÖLÜM FRAGMAN

Haberin Devamı

The Flash 2. sezon 16. bölüm fragmanında, dizinin “Trajectory” adlı yeni bölümünün 22 Mart Salı günü ekrana geleceği bilgisine yer verildi.

THE FLASH 2. SEZON 16. BÖLÜM FRAGMANI

DC Comics çizgi romanından aynı adla uyarlanan The Flash’ı Geoff Johns kaleme alıyor. Dünyanın her yerinden milyonlarca takipçisi bulunan The Flash dizisinin yapımcılığını Warner Bros Television, Berlanti Television ve DC Comics, yönetmenliğini David Nuttern ve Jesse Warn üstleniyor. Kanalın reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan dizi, ilk kez 7 Ekim 2014'te The CW yayınlandı.

BAKMADAN GEÇME!