Teşhis konuldu

Güncelleme Tarihi:

Teşhis konuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2010 08:02

Kızı ve damadıyla Muğla'ya gelen Necla Nazır, doktorlardan bilgi aldı

Haberin Devamı

FERDİ TAYFUR KORKUTTU / WEB TV

NECLA NAZIR HEP YANINDAYDI (FOTO GALERİ)

MUĞLA'da rahatsızlanan arabesk müziğin önde gelen isimlerinden Ferdi Tayfur'un tedavisi sürüyor. Şeker hastalığı teşhisi konulan şarkıcıda yüz felci geçirme tehlikesi bulunduğu açıklandı. Kızı ve damadıyla Muğla'ya gelen Necla Nazır da Ferdi Tayfur'un durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.
Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne ev satın almak için gelen ve işlemlerini bitirdikten sonra, dün İstanbul'a dönmek için Dalaman Havalimanı'na gittiği sırada rahatsızlanıp Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan arabesk müziğin önde gelen isimlerinden Ferdi Tayfur'un tedavisi sürüyor. Öncesinde, yediği bir yemekten dolayı tansiyonun yükseldiği öne sürülen Ferdi Tayfur'un, yapılan tetkikler sonrası şeker hastası olduğu saptandı.
Hastanede bir basın toplantısı düzenleyen Başhekim Prof. Dr. Ayhan Özdemir, Tayfur'un dün akşam şiddetli baş dönmesi şikayetiyle kendilerine başvurduğunu, acil servisteki ilk muayenesinde şeker hastası olduğunun anlaşıldığını açıkladı. Prof. Dr. Özdemir, “Acilde görülen ilk değerlendirmesinde diyabet (şeker hastalığı) anlaşıldı. Tedavisi devam etmektedir. Ayrıca kalp değerlendirmesi yapılıp normal bulunmuştur. Kan kimyası, beyin kranial sinirlerin değerlendirilmesi devam etmektedir. Tedavisi süren Tayfur’un şu anda tedavisi sağlık durumu stabil ve iyidir” dedi.
‘YÜZ FELCİ TEHLİKESİ VAR’
Toplantıya katılan, Tayfur'a ilk müdahaleyi yapan Opr. Dr. Murat Çobanoğlu ise gazetecilerin yüz felci tehlikesi olup olmadığı yönündeki sorusuna, “O tehlike hafif yollu var. Ama çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Hasta izin vermediği vakit biz herhangi bir açıklama yapamıyoruz. Az önceki açıklamaları da hastanın onayıyla yaptık” yanıtını verdi.
Opr. Dr. Çobanoğlu, şarkıcının hastaneye ilk geldiğinde tansiyonunun yüksek olduğunu ve sağ kolunun uyuştuğunu anlatırken, “Bizler gerekli müdahaleyi yaptık. Şanatçı başka bir hastaneye sevk edilme teklifini de kabul etmedi. 3 gün daha hastanemizde kalacak. Sonrasında detaylı açıklamalar yapılacak” dedi.
NECLA NAZIR DA GELDİ
Bu arada, ünlü şarkıcının durumunu haber alıp gece İstanbul'dan kızı 24 yaşındaki Tuğçe Tayfur Ertuğrul ve damadı Tolga Ertuğrul ile birlikte Ortaca'ya gelen Necla Nazır ise hastanın durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Hastane bahçesinde kızı ve damadıyla endişeli bir bekleyiş içine giren Necla Nazır, “Konuyu gece geç saatlerde telefonda öğrendim. Saat 03.30’da kızım Tuğçe ve damadım Tolga ile birlikte yola çıktık. Şu anda onun yanındayız. Sağlık durumu iyi. İnşallah daha iyi olacak” dedi.
Ünlü şarkıcının menajeri ve aynı zamanda yeğeni olan Cumali Tayfur da “Kendisi gazetecilere görüntü vermek istemiyor” demekle yetindi.

                     

     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!