Terör operasyonunda yaralanan kadın ameliyata alındı

Güncelleme Tarihi:

Terör operasyonunda yaralanan kadın ameliyata alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2015 17:03

SARIYER’de bu sabah gerçekleştirilen terör operasyonu sırasında silahla yaralanan kadının tedavisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor. Dilek D. adlı kadının yakınları yaralanmaya polisin attığı kurşunun yol açtığını iddia etti. Bu arada Anadolu Ajansı olayla ilgili geçtiği haberinde, ev sakinlerinden birinin polisin silahına sarılıp tetiğe basması sonucu Dilek D.'nin sırtından yaralandığını duyurdu.

Haberin Devamı

SABAHA KARŞI OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sabah saat 04.00 sıralarında Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve Baltalimanı Mahallesi’nde önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon sırasında bir gecekonduya baskın yapıldı. Operasyon sırasında 25 yaşındaki Dilek D. isimli bir kadın vücuduna isabet eden kurşunla yaralandı. Yaralı kadın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hastanenin acil servisinde bekleyen Çevik Kuvvet polisleri ile Dilek D.’nin yakınları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Terör operasyonunda yaralanan kadın ameliyata alındı


AĞABEYİ: "POLİS VURDU"

Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Dilek D.’nin ağabeyi Emrah D., operasyon başladığı sırada kapı önünde oturduklarını belirterek, polisin önce tartakladığını ardından silah kullandığını, bu silahtan çıkan kurşunun kız kardeşine isabet ettiğini iddia etti. Emrah D. polisin kız kardeşini hedef alarak ateş ettiğini ileri sürdü ve şikayetçi olacaklarını söyledi. Emrah D. ayrıca yaralı kardeşi için gelen ambulansın olay yerine geç ulaştığını söyledi.

Haberin Devamı

Terör operasyonunda yaralanan kadın ameliyata alındı


AA: ARBEDE ÇIKINCA YARALANDI

Bu arada Anadolu Ajansı olayla ilgili geçtiği haberde, baskın sırasında çatışma çıkmadığı evde arama yapıldığı sırada arbede çıktığı, ev sakinlerinden birinin polisin silahına sarılıp tetiğe basması sonucu Dilek D'nin sırtına mermi isabet ettiği bilgisini abonelerine duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!