'Terk edersen yayınlarım'

Güncelleme Tarihi:

Terk edersen yayınlarım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2008 12:05

ADANA’da 32 yaşındaki Ferhat Y., sevgilisi 25 yaşındaki İ.S.’ye masaj yaparken cep telefonuyla çıplak görüntülerini çekip, ‘İnternette yayılarım’ diyerek tehdit edip şantaj yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

Haberin Devamı

Adana'da bir muhasebe bürosunda hesap uzmanı olarak çalışan Ferhat Y., 5 yıldan beri birlikte olduğu oto kiralama şirketinde çalışan İ.S.’yi yalnız olduğu bir sırada işyerine çağırdı. Birlikte alkol alıp vakit geçiren sevgililerden İ.S.’nin sırtının ağrıdığını söylemesi üzerine, Ferhat Y. ‘Masaj yapayım’ teklifinde bulundu.

Sevgilisine masaj yapıp rahatlamasını sağlayan Ferhat Y., daha sonra üzerindeki elbiselerini çıkardığı İ.S.’nin çıplak görüntülerini cep telefonuna kaydetti. Bir süre sonra ayrılan sevgililerden Ferhat Y., İ.S.’ye “Elimde çıplak görüntülerin var. Terk edersen. bu görüntüleri internette yayınlarım” diyerek tehdit etmeye ve şantajla para istemeye başladı. Eski sevgilisinin şantajlarına boyun eğmeyen İ.S., Adana Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet dilekçesi verdi.

PARAYI ALINCA YAKALANDI

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Gasp Bürosu ekipleri, fotokopi çekilerek seri numarası alınan bin YTL’yi İ.S.’ye vererek Ferhat Y. ile buluşmasını sağladı.

Ferhat Y., para dolu zarfı aldıktan sonra Gasp Bürosu ekiplerince yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve telefonunda İ.S.’nin çıplak görüntüleri bulunan zanlı suçlamaları kabul etmezken, İ.S., “Birlikte olduğumuz zamanlarda çok iyi davranıyordu. Sürekli benimle ilgileniyor, sevgisini esirgemiyordu. Sonra ayrılmak isteyince çıplak görüntülerimin elinde olduğunu ve internette yayınlaşacağını söyleyip bana şantaj yaptı. Şikayetçiyim” diye ifade verdi.  

Parayı borç olarak aldığını ileri sürüp, “Geri verecektim” diyen Ferhat Y., ‘Tehdit- şantaj, gasp ve yağma’ suçlarından çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

                

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!