TEM'i kilitleyen zincirleme kaza!

Güncelleme Tarihi:

TEMi kilitleyen zincirleme kaza
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2020 18:11

TEM otoyolunda hızla ilerleyen bir otomobil, duramayınca zincirlemeye kazaya neden oldu. 4 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle 2 şerit trafiğe kapandı. Edirne istikametinde trafik kilitlendi.

Haberin Devamı

Kaza, saat 16.00 sıralarında TEM otoyolu İSTOÇ yönünde Yüzyıl Köprüsü altında meydana geldi. İddiaya göre, yoğun trafiğin olduğu bölgede hızla seyir halinde olan 34 BR 0196 plakalı otomobil sürücüsü, duramayınca önce refüjdeki taşa sonra da 34 NT 1545 plakalı otomobile arkadan çarptı. 34 NT 1545 plakalı otomobil de önündeki 34 AIK 114 plakalı otomobile, 34 AIK 114 plakalı otomobil de Adana Seyhan'dan gelen ve Seyhan Belediyesi Hentbol takımını taşıyan 01 EED 67 plakalı midibüse çarptı.

Dört aracın karıştığı zincirleme kazaya neden olan 34 BR 0196 plakalı otomobil, refüje de çarpmasının etkisiyle yan yattı. Kazada yaralanan olmazken, TEM otoyolunda 2 şerit trafiğe kapandı. Olay yerine gelen çekici ile yan yatan otomobil çekildi. Kazaya karışan iki otomobil de sürücüleri tarafından emniyet şeridine itilerek yoldan çekildi. Kaza nedeniyle yola savrulan parçaların temizlenmesi sırasında TEM otoyolu Edirne istikameti bir süre trafiğe tamamen kapatıldı. Araçların ve otoyoldaki araç parçalarının temizlenmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

Burhan Solmaz, “Maça gidiyorduk biz. Seyir halindeyken, köprünün altından geçerken biz köprü üstümüze çöktü sandık. Bir baktık arkamızdan 4 tane araç zincirleme gelip bize çarptı. Bizi mağdur ettiler. Adana’dan geliyorduk. Maça gidiyorduk" dedi.

Ali Adıkyeke de, “Çok süratliydi. Önünde 5-6 kilometre hızla giderken 100-110 kilometre hızla gelip çarpıyor. İyi ki can kaybı. Bu kadar ucuz mu can. Biz Adana’dan geldik. Hentbol takımının maçları vardı. Kura çekimine gidiyorduk. 14 tane çocuk var. Çocukların hepsi şok. İstanbul’a ilk kez geliyoruz böyle bir şeyle karşılaştık onda da" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!