TEM'deki viyadükte 3 saatte 2 kaza

Güncelleme Tarihi:

TEMdeki viyadükte 3 saatte 2 kaza
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 18:01

Sabah saatlerinde Kınalı'da başlayan kar yağışı öğle saatlerinden sonra Silivri, Kumburgaz, Çorlu'yu etkisi altına aldı.

Haberin Devamı

Çorlu - Edirne istikametinde öğle saatlerinden sonra etkisini artıran kar yağışı köprü ve viyadüklerde buzlanmaya neden oldu. Edirne istikametinde bulunan Halil Rıfat Paşa Viyadüğü'nde 3 saat içinde iki trafik kazası meydana geldi. Maddi hasarın meydana geldiği trafik kazalarında ölen ya da yaralanan olmadı.

KAR KÜREME ARAÇLARI ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Balkanlar'dan yurda giriş yapan soğuk ve kar yağışlı hava önce Edirne'de etkili olmaya başladı. Akşam saatlerine doğru İstanbul'da etkili olan kar yağışının bu gece daha da etkili olacağı tahmin ediliyor. Bu arada İstanbul - Çorlu - Edirne istikametinde yoğun kar yağışının yolları kapatmaması ve kazaların önüne geçmek için Karayolları ekipleri tuzlama ve kar küreme çalışmalarına devam ediyor.

KAR İSTANBUL'A ULAŞTI

Haberin Devamı

Bu arada akşam saatlerinde kar İstanbul'da etkisini artırmaya başladı. Sarıyer Bahçeköy, Bağcılar gibi kentin yüksek kesimlerine kar daha önce düştü. Yağan kar ve buzlanma ihtimaline karşı yollarda seyreden araçlar ise, yavaş gitmek zorunda kaldı. Vatandaşlar da kar yağışı nedeniyle sokakta yürürken zorlandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!