TEM'deki TIR parkında iki ceset bulundu

Güncelleme Tarihi:

TEMdeki TIR parkında iki ceset bulundu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 09:48

TEM'deki Sapanca Kurtköy TIR Parkı'nda bıçaklandıktan sonra tabancayla öldürülen 32 yaşındaki Emine Küçük ile 28 yaşındaki Mustafa Bayrak'ın cesetleri bulundu. Emine Küçük’ün, aile hekimi olarak Düzce’de 9 yıl görev yaptığı ve eski eşinden kızının velayetini almak için uğraştığı belirtildi. Öte yandan iki ceset, 'Ölüm üçgeni' olarak da anılan ve Kürt işadamı Behçet Cantürk cinayetinin işlendiği bölgenin yakınlarında bulundu.

Haberin Devamı

KIZINI ALMAK İÇİN UĞRAŞIYORMUŞ

Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde TEM Otoyolu üzerindeki bir TIR parkında cesedi bulunan Emine Küçük’ün, aile hekimi olarak Düzce’de 9 yıl görev yaptığı, geçen yıl eşinden boşanması üzerine tayinini isteyerek İstanbul’da göreve başladığı belirlendi. Emine Küçük’ün, mahkemenin kızının velayetini babasına vermesi üzerine bir süredir boşandığı eşiyle kızını alabilmek için görüştüğü kaydedildi.

TEMdeki TIR parkında iki ceset bulundu

Polise bugün saat 04.00 sıralarında TEM'in Ankara yönünde bulunan TIR parkında iki ceset bulunduğu ihbarı geldi. Söylenen yere giden polis ekibi, Emine Küçük ve Mustafa Bayrak'ın cesetleriyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Mustafa Bayrak'ın cesedinde kurşunun yanı sıra 14 bıçak yarası, Emine Küçük'ün cesedinde yine kurşun ve 2 bıçak yarası saptandı.

ÖLÜM ÜÇGENİ

Haberin Devamı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan iki cesedin, bir doktor ve bir ilaç mümessiline ait olduğu öğrenildi. İki ceset, 'Ölüm üçgeni' olarak da anılan ve Kürt işadamı Behçet Cantürk cinayetinin işlendiği bölgenin yakınlarında bulundu.

Olay, dün gece TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde tali yolda, 'Ölüm üçgeni' olarak da anılan ve Kürt işadamı Behçet Cantürk cinayetinin işlendiği bölgenin yakınlarında meydana geldi. Bölgede meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı devriye atan polis ekiplerinin yerde hareketsiz yatan iki insan bedeni görmesi üzerine durumu 112 Acil ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler bölgede yaptığı incelemeler sonucunda yerde yatan cesetlerden birinin 31 yaşındaki İlaç Mümessili Mustafa Bayrak’a diğerinin ise 32 yaşındaki Düzce nüfusuna kayıtlı doktor Emine Küçük olduğunu belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda iki şahsın önce bıçak darbeleriyle daha sonra da tabancayla öldürüldükleri tespit edildi. Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonucunda Sapanca İlçe Hastanesi morguna kaldırılan Bayrak ve Küçük’e ait cesetler, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Eşinden boşandığı öğrenilen Düzce nüfusuna kayıtlı Emine Küçük’ün Düzce Kalıcı Konutlar Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yaptığı ve 2 ay önce tayin isteyerek İstanbul’a gittiği öğrenildi.

Sabah saatlerinde olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, bölgede delil arama çalışmaları yaparken, polis ekipleri fail ve faillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

EV SATIŞI YÜZÜNDEN Mİ ÖLDÜRÜLDÜLER?

Sapanca'da TEM otoyolundaki bir TIR parkında cesetleri bulunan Mustafa Bayrak (28) ve doktor Emine Küçük(32)' ün yakınları, 450 bin TL'ye sattıkları ev yüzünden öldürülmüş olabilecekleri ileri sürdü.Doktor Emine Küçük'ün iki ay sonra öldürülen Mustafa Bayrak'ın ağabeyi Halit Bayrak ile evleneceği öğrenildi. Öldürülen doktor Emine Küçük'ün işleri olduğu gerekçesiyle nişanlısı Halit Bayrak'ın kardeşi Mustafa Bayrak ile ev satışı için gittiği öğrenildi. İddiaya göre, TEM otoyolu Kurtköy TIR parkında 04.00 sıralarında ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Mustafa Bayrak (28) ve Emine Küçük(32)' ün cesetleriyle karşılaştı.Yapılan ilk incelemede Mustafa Bayrak'ın vücuduna aldığı 14 bıçak darbesi ve 4 kurşunla, Emine Küçük'ün ise 2 bıçak ve yine kurşunla öldüğünü belirledi. Cesetler olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Haberi alan Mustafa Bayrak ve Emine Küçük'ün yakınları Adli Tıp Kurumu'na geldi. Yakınları Adli Tıp Kurumu önünde sinir krizleri geçirdi. Mustafa Bayrak'ın kuzeni Süleyman İnce, “ Bize sabah erkenden haber geldi. Öldürülen Mustafa Bayrak benim kuzenim. Bunlar Sapanca'da kuzenimin nişanlısı olan Emine Küçük'ün Sapanca'da evini satacaktı ve buradan kuzenimle birlikte yola çıktılar. Alacak kişi 'Bizim aracımız var sizin araçla gelmenize gerek yok' deyince bunları almışlar evi devretmek için Sapanca'ya gitmişler. Evi 450 bin veya 500 bin TL'ye devrettikten sonra bunlar kurşunlanıyor ve bir kenara atılıyor büyük ihtimalle. Alıcı bize söylendiğine göre Aselsan'da mühendis olduğunu söylemiş, yanında birde güvenlikçisi varmış, polis varmış öyle bir izlenim vermişler. Kuzenim Mustafa Bayrak ilaç mümessili, Emine Küçük ise doktordu, aile hekimiydi. Halit Bayrak şimdi cenazelerle ilgileniyor" dedi. Cenazelerin yapılan otopsinin ardından memleketleri Artvin'de toprağa verileceği belirtildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!