TEM'de zincirleme kaza: 1 ölü, 12 yaralı

Güncelleme Tarihi:

TEMde zincirleme kaza: 1 ölü, 12 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2008 19:13

TEM yolunun İzmit- Derince geçişinde meydana gelen ve 8 aracın karıştığı zincirleme kazada, 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. Sürücüsü ölen otobüsün ön koltuğunda sıkışan hostes uzun çabalar sonunda kurtarıldı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında, TEM yolunun Derince İlçesi, Kocaelispor'un Sefa Sirmen Tesisleri önünde meydana geldi. Birol Ağır yönetimindeki 34 SJJ 18 plakalı cip arıza yapınca, sürücü emniyet şeridine yanaşmak istedi. Aynı anda arkadan gelen Kadir Yavuz yönetimindeki 41 F 8227 plakalı tanker, sürücünün ani frene basmasıyla durdu. Bu tankere de arkadan gelen Gülen Seyahat firmasına ait 34 VA 5170 plakalı otobüs çarptı. Bu şiddetli çarpma sonunda kimliği henüz öğrenilemeyen tankerin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Ön koltukta oturan ve otobüsün hostesliğini yapan genç kız sıkıştı. Kaza yapan araçlara daha sonra arkadan gelen ve aralarında kamyon ve otomobillerin de bulunduğu 5 araç daha çarptı. Araçlardaki yaralı sayısının 12 olduğu bildirildi.
Bu arada kazanın ardından yolun İstanbul istikameti ulaşıma kapanırken uzun kuyruklar oluştu. Olay yerine gelen kaza kırım ve trafik ekipleri hostesi sıkıştığı yerden çıkarmak için büyük çaba harcadı. Yaralılar
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!