TEM'de 'pes' dedirten görüntüler!

Güncelleme Tarihi:

TEMde pes dedirten görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 08:46

TEM’de yüksek hızla makaslarla ilerlediler, öndeki aracın tamponuna çarpıp kahkaha attılar... Kendilerinin ve diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye atan sürücüler bir de bunu kaydedip sosyal medyada paylaştılar.

Haberin Devamı

TEM Otoyolu’nda çekildiği anlaşılan görüntüler kısa süre önce paylaşıldı. Konuşmalarından birbirini tanıdığı ortaya çıkan iki sürücü TEM’de oldukça hızlı birşekilde makaslar atarak ilerliyor. Attıkları makaslar sırasında kaza yapmamalarına kendileri bile şaşırıyor. Arkadaki aracın sürücüsü önde ilerleyen beyaz aracı daha önce defalarca benzer görüntüler paylaşan Ü.T.'nin kullandığını söylüyor. Yine arka araçtaki sürücü, öndeki araçtakilere yönelik "Vallahi ölmeye gidiyorlar" ifadelerini kullanıyor.

Haberin Devamı

 İki sürücü ilerleyen saniyelerde tehlikenin boyutunu daha da artırıyor. Arkadaki sürücü, yaklaştığı beyaz aracın tamponuna yüksek süratle ilerlemelerine rağmen defalarca çarpıyor. İki araç da şans eseri savrulmadan yollarına devam ediyor. Kural tanımaz 2 sürücünün "eğlence" olarak yaptıkları aynı araçta yanlarında bulunan arkadaşları tarafından görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!