İstanbul'da yollar buz tuttu! Çok sayıda kaza meydana geldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 08:30

İstanbul'da bu sabah kent genelinde etkili olan gizli buzlanma pek çok kazaya yol açtı. TEM Tekstilkent İstoç bağlantı yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Anadolu Yakası'nda ise buzlanma nedeniyle Şile Yolu Alemdağ mevkiinde bir TIR ile 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Haberin Devamı

TEM Tekstilkent İstoç bağlantı yolu, Batışehir mevkii Edirne yönünde saat 07.30'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Kazanın meydana geldiği noktanın biraz ilerisinde de 5 aracın karıştığı maddi hasarlı başka bir kaza meydana geldi. Meydana gelen her iki kaza nedeniyle tarikte yoğunluk yaşandı.

ANADOLU YAKASINDA DA 3 kaza

Sabah saatlerinde etkili olan gizli buzlanma İstanbul'un Anadolu yakasında da birçok noktada yaralamalı ve maddi hasarlı kazalara yol açtı. Sabiha Gökçen TEM bağlantı yolunda özel halk otobüsü önünde seyreden bir otomobile çarptı. Kazada yaralan 1 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Diğer kaza Sancaktepe Yeni Doğan Mahallesi'nde bir minibüs kayarak önce önünde seyreden otomobile daha sonra elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

İstanbulda yollar buz tuttu Çok sayıda kaza meydana geldi


Buzlanma nedeniyle Şile Yolu Alemdağ mevkiinde ise bir TIR ile 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada bariyerleri parçalayarak devrilen tırın sürücüsü ağır yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken emniyet ekipleri başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Yetkililer gizli buzlanma olan noktalarda tuzlama çalışması yaptı.

Haberin Devamı


DİĞER VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!