TEM otoyolunda 12 kilometrelik araç kuyruğu

Güncelleme Tarihi:

TEM otoyolunda 12 kilometrelik araç kuyruğu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 09:44

Bayram tatili öncesinde yola çıkan tatilciler, otoyolun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda uzun araç kuyruğuna neden oldu. Memleketlerinde geçirmek için yola çıkanlar, TEM Otoyolu Bolu Gerede gişelerinin önünde de 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşturdu. Sürücüler araçlarıyla adım adım ilerledi. Dün akşam ise Avrupa yakasından Anadolu yakasına ve ters istikamete gitmek ise tam 354 dakika sürdü.

Haberin Devamı

Bayram tatili öncesinde yola çıkan tatilciler nedeniyle TEM otoyolunun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda 12 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Gerede gişelerinde yolun daralması, ulaşımda aksamaya yol açtı, yoğunluk nedeniyle 12 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Denetimlerini arttıran trafik ekipleri, ulaşımdaki aksamayı gidermek için sürücüleri yönlendiriyor. Ekipler, zaman zaman sürücüleri Yeniçağa gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriyor. Otoyolun İstanbul istikametinde ise ulaşım normal seyrediyor.


BOLU’DA 15 KİLOMETRELİK BAYRAM TRAFİĞİ

TEM otoyolunda 12 kilometrelik araç kuyruğu

Haberin Devamı

Kurban Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek için yola çıkanlar, TEM Otoyolu Bolu Gerede gişelerinin önünde 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşturdu. Sürücüler araçlarıyla adım adım ilerledi.

TEM otoyolunda 12 kilometrelik araç kuyruğu
BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK

Haberin Devamı

Karadeniz ile bağlantıyı sağlayan TEM Otoyolu Gerede gişelerinin önünde 15 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. Gece saat 02.00’dan itibaren gişelerin önünde uzun araç kuyrukları oluşurken saatler ilerledikçe kuyruk daha da ilerledi. Sabah saatlerinde gişelerin önünde 15 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken araçlar yolda adım adım ilerledi. Trafik ekipleri gişelerin bulunduğu mevkiinde araçları yönlendirdi. TEM Otoyolu’nun Ankara istikametinde de yoğunluk yaşanırken trafiğin akışında sorun yaşanmadı. İstanbul istikametinde ise araç yoğunluğunun azlığı dikkat çekti.

TEM otoyolunda 12 kilometrelik araç kuyruğu
İL İL BAYRAM NAMAZI SAATLERİ

ELMADAĞ'DA BAYRAM TRAFİĞİ ARTTI

Ankara'nın doğu kapısı Elmadağ ilçesinde, bayram trafiği yoğunluğu başladı.

Elmadağ'da sabah saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu arttı. Başkentten Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerdeki şehirlere bayramlarını geçirmek üzere sabah saatlerinde yola çıkan sürücüler, yoğunlaşan trafikte memleketlerine gitmeye başladı.

Karayolunun çeşitli bölümlerinde emniyete bağlı trafik ekiplerini güvenlik tedbirlerini artırdığı gözlenirken, trafik yoğunluğunun akşama doğru artması da bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!