Telefon devrimi şimdi Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Telefon devrimi şimdi Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2006 00:00

Dünya genelinde 100 milyon kullanıcıya sahip dev bir iletişim ağının yaratıcısı olan Skype, Türkiye’de e-kolay.net ile işbirliği yaparak hizmet vermeye başladı. E-kolay-Skype adı verilen bu işbirliği, Doğan Telekom tarafından da destekleniyor.

Skype, İnternet üzerinden ücretsiz görüşme özelliği ve diğer hizmetlerinin yanı sıra, e-kolay.net’in eğlence, bilgi, spor içerikleri ve farklı servisleriyle Türkçe konuşan milyonlarca kişiye ulaşacak. e-kolay-Skype üyeleri, en son haberlere, maç sonuçlarına, eğlence dünyasına ve daha pek çok bilgiye e-kolay-Skype uygulaması aracılığıyla kolayca erişebilecekler.

Görüşmeler Bedava

Skype uygulamasını cihazlarına yükleyerek kullanıcı adı ve parola alan kullanıcılar, tek kuruş ödemeden, dünyanın herhangi bir yerindeki Skype kullanıcılarıyla sesli ve görüntülü konuşmalar yapılabiliyorlar. Skype, kullanıcılarına dilediklerinde kontör satın alıp yükleyerek, dünya genelindeki sabit veya mobil telefon numaralarını ucuza arama fırsatı da sunuyor.

Bu noktada e-kolay-Skype ve Doğan Telekom iş birliği çok önemli bir avantajla geliyor. Sabit numaraları aramak için Skype kontörü satın almak isteyen kullanıcılar artık e-kolay-Skype İnternet sitesi üzerinden ya da Doğan Telekom’un Arakart’ları sayesinde kolayca kontör satın alıp yükleyebiliyorlar.

Türkiye’de herkese Skype

Skype Avrupa Genel Müdürü James Bilefield, Türkiye’deki İnternet kullanıcılarının sayısının 10 milyonu aştığını ve e-kolay.net ile Türkiye’deki birlikteliklerinin kullanıcılar için önemli bir fırsat olduğunu dile getiriyor. Bilefield, e-kolay.net ile birlikte Türkçe konuşan herkese ulaştıklarını, böylece herkesin bedava konuşma ve düşük fiyatlı sabit/mobil hat arama özelliklerini kullanabileceğini söylüyor.

Doğan Online İcra Kurulu Başkanı Orhan Göksal da, Skype hizmetlerini Türk tüketicisine kendi dilinde, yasal yollarla ve zengin içerikle ulaştırmanın önemli hedeflerinden biri olduğunu ifade ediyor. Göksal, "E-kolay-Skype kullanıcıları birbirleriyle bedavaya konuşmanın yanı sıra, sabit hatları ve cep telefonlarını da çok uygun fiyatlarla arayabiliyorlar. Böylece bireyler, Skype üyesi olmayan sevdikleriyle de İnternet üzerinden düşük fiyatlarla konuşabilecekler" diyor.

Bedava görüşme çok kolay

E-kolay-Skype uygulamasıyla bedava görüşme yapmaya başlamak için, www.e-kolay.net/Skype adresine girerek uygulamayı bilgisayarınıza yüklemeniz ve kendinize ait bir Skype kullanıcı hesabı oluşturmanız yeterli. Bu işlemin ardından diğer Skype kullanıcılarıyla ücretsiz sesli ve görüntülü görüşmeler yapmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca site üzerinden üye olan ilk 100 bin kişiye, sabit telefonlarla 15 dakikalık ücretsiz görüşme hediye ediliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!