Telafisi mümkün değil

Güncelleme Tarihi:

Telafisi mümkün değil
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2015 01:39

Emekli Orgeneral Ergin Saygun Bu süreçte ben de eşim de telafisi mümkün olmayan sağlık kayıplarına uğradık. Ne yazık ki bizim için bu noktadan geriye dönüş yoktur. Yaşımız 70. Bütün bu süreç boyunca belli kesimler birbiri ile alakası olmayan sözde Balyoz planı ile semineri birleştirip sistematik dezenformasyon yaptılar.

Haberin Devamı

İStedikleri tasfiyeleri yaptılar
Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz Böyle bir açıklama yapılmış olması gerçeğin yanında olanların ve gerçeğin zaferidir. Gecikmiş de olsa böyle bir tavır takınılması gerçeğin gücünü gösteriyor. Kimse yalanları sonsuza kadar sürdürmezdi. Bu bir projeydi. Proje amacına ulaştı. İstedikleri tasfiyeleri yaptılar. Şimdi de bizi kaldıraç olarak kullanıyorlar.

DEMEK KABATAŞ’TA DA ALDATILMIŞ

Emekli Tuğgeneral Süha Tanyeri Aldatılmışız dediğine göre demek aldatılabiliyor. Demek ki Kabataş’ta da aldatılmış. Bizimle ilgili olarak da o kadar çok aldatılmış ki karar gününe 2 gün kala ‘Bizim de Balyoz’la ilgili bildiklerimiz var. Açıklayabiliriz’ demişti. Peki şimdi aldatıldıysa, bildiğini söylediği şeyleri ona kim söyledi. Bu bildirenler aldatanlar.

BU KADAR KOLAY OLMAMALI

Ahmet Tatar - Deniz Yarbay Ali Tatar’ın ağabeyi Cumhurbaşkanı bugün ak dediğine yarın karar diyor. Dün bu davalara dört elle sarılıyorlardı. O kadar aldanmışlar ki bu davanın savcısı olacak kadar aldanmışlar. Devlette bunun için bir sürü mekanizma geliştirilmiştir. Devlet katında Başbakan, Cumhurbaşkanı olanların ‘Bunlar bir şey diyor’ demek hiç mi akıllarına gelmedi? Araştıramazlar mıydı? Bu ülkenin Başbakanı’nı, Cumhurbaşkanı’nı kandırmak bu kadar kolay olmamalı.

F tipinin ABD’deki gücünü gösteriyor

Emekli Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz Dün 74 Amerikalı senatör Türkiye’deki F tipi yapılanmanın gazetecilerine yönelik operasyonları kınayan mektubu Dışişleri Bakanı John Kerry’ye iletti. Bugün de Cumhurbaşkanı bu açıklamayı yaptı. Senatörlerin kınaması aslında F tipi örgütün Amerika’daki gücünü göstermektedir. Cumhurbaşkanı’nın açıklaması bu açıklamanın hemen arkasından gelmiştir. Amerikalı senatörler Deniz Kuvvetleri’nin amirallerinin yarısı tasfiye edilirken neden böyle bir açıklama yapmadı. Bu açıklama ile Cumhurbaşkanı Türkiye üzerinde oynanan jeopolitik oyunu açık bir şekilde gördüğünü de itiraf etmiş oluyor.

İki yüzlü siyaset sürüyor

Emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek Üç noktayı vurgulamak istiyorum. Birincisi, Bu ülkenin Başbakanı, devletin bütün istihbarat imkanlarına ulaşma imkanı olan Başbakanı asla kandırılamaz. İkincisi, şayet kandırıldıysa neden ‘Islak imza’ denilen davada hala AKP kumpasçılarla birlikte aynı safta yer alıyor, şikayetini geri çekmiyor. Üçüncü olarak ise Kumpas mağduru yüzlerce askerin kaybettiği maddi ve manevi haklarını iade etmek için niçin yasa çıkartmıyor. Algı operasyonu ve ikiyüzlü siyaset devam ediyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!